PR CUAET
-
Так, мене взяли фін. аналітиком і я бачу як наш відділ підбору персонал позитивно дивиться на наявність будь-якого Канадського досвіду. Я щоденно працюючи у готелі скидала по 5-10 резюме на посади за моїм фахом. Хто стукає тому відкривають. І купа знайомих вже за рік-два перейшли з прибирання на щось більш позитивне. Ви десь читали що іміграція то легко? Чи десь у Європі Вас пропустять на достойні посади поки у Вас не буде громадянства? Канада як і будь-яка інша країна блюде виключно свої інтереси. Здатні Ви вижити в конкуренції з іншими іммігрантами - Welcome to Canada, ні то нащо Ви Канаді (як і будь-якій іншій державі).
-
ви нагуглили умови продовження, а не первинної подачі. A pathway to permanent residence for in-Canada Hong Kong nationals was launched on February 8, 2021, as part of Canada’s response to developments in Hong Kong. Due to a high volume of applications, processing times for this pathway have grown, and many applicants are at risk of seeing their temporary status in Canada expire before their permanent residence applications are finalized.
-
А якщо ми говоримо про Гонг Конг, то це працює тільки для тих хто має ВП і є в Канаді. А якби така була програма для Українців, то 95% цього чату було б ще в Україні. ВП отримати ззовні це або ЛМІА, яке ви кажете не реально, або навчання і фінанси (40к на одного в рік).
-
То максимум… але дякую ! Треба буде моніторити наступні вибірки. Думаю через те що 3 роки не було вибірки то назбиралось багато кандидатів тому й межа в 522 бали була. Маю надію що в наступні місяці кількість кандидатів з високим score зменшиться і будуть відбирати з меншим як було в минулі роки.
-
краще не починайте за Европу. Там хочешь працюєшь - не хочешь маєшь житло та ~1500 евро на сімʼю на міс. Відразу скажу - мене таке життя не підходить, я хочу справедливе відношення, та зрозумілу перспективу для тих хто працює в Канаді та платить податки. Чомусь Афганці та Гонконгці це все мають, а Українцям - "прибирання"
-
якщо ви страждали, то не значить що всі повинні 🤷♀️
-
Якщо є можливість, то витягуйте більше. Наприклад за рахунок мови. Питання риторичне і незрозуміло як буде далі. За цей рік як раз 522 був мінімальний бал(
-
підписувати всіякі Пe-тиц-iї (тут за це слово чомусь бот дає 1 годину бану)
-
Мені дія нічого не видає,каже,що інформація незнайдена
-
ми теж брата дружини який звільняв Херсон поховали, та декілька трошки більш віддалених родичів. Але це мабудь недостатний гуманітарний фактор (це щоб не сказали що ОФТОП), можемо повертатися з дітьми до Україні як спливе ОВП. Ну або треба ще трошки постраждати, помити підлогу в Макдональдсі на острові Едварда
-
То, пан, Олексій не пробував взяти на роботу іноземця в Україні 😁 Не має з чим порівнювати
-
Ну по суті, ті хто пройшли по СЕС підпадали в категорію General вибірки, а вони були з високими балами(( Сподіваюсь, що зменшиться)
-
Вибачте, але до чого у вас скрізь про «страждали»?) людина ділиться своїм позитивним досвідом і інших? Де тут страждання? Тут праця і демонстрація, що якщо в мене вийшло, то і у вас вийде і часто достатньо просто підняти свою пʼяту точку з дивана)
-
Іміграційна політика у Канаді така яка вона є, Ви її не змінете принаймі поки Ви у статусі TR. Часи змінються, колись потрібні були висококваліфіковані співробітники ззовні, можливо зараз потрібно інші посади закривати, або банально Ви не достатньо для них висококваліфіковані щоб за ради Вас відмовити якомусь Канадійцю, або людині з Канадським досвідом)
-
Остап, я все це розумію, але ми вже тут, так же як і інши гонкогці. Тобто при цих позиціях - вони мають прозорий шлях до PR, ми - не маємо нічого, лише програму ЕЕ яка створена для зовнішних кандидатів, за якої пройде скільки, 0.5% Українців? Ну реалістично