PR CUAET
-
Перечитайте будь ласка
-
Imm5280e Пунк 3 Перший абзац і список
-
Ilovepdf. Берете і підписуєте
-
Ольга, можливо вам треба активізуватися на рахунок ваших попередніх робіт
-
Ну дивіться, може я не на той номер якийсь дзвоню, там не було опції чекайте на лінії, завжди каже : call later і дзвінок обривається
-
Попытайтесь заполнить сами заявку. И прикрепить необходимые документы. Это не стоит денег консультанта
-
Хтось може порадити консультанта який може допомогти визначити НОК і пройтися по пунктам заявки? Подаватися буду сама.
-
Доброго дня Чи хтось робив довідки з Румунії ?
-
Ні скільки, бо я не бачу в переліку національного документу. Загран, так, свідоцтво про народження, так. Але почекаємо відповіді інших учасників, для цього тут і спілкуємося
-
Які сторінки з пасспорту України старого типу (книжка) треба прикладати?
-
Можна Але платно. Заповніть заявку - вона велика з купою питань , прикладіть пояснювальний лист хто ви що ви і що хочете і нашо. Вони дадуть новий перміт якщо ваш нинішній звичайно ще не валідгий на три роки. Прдавайтечь за мінімум 30 днів до закінчення.
-
Мені треба знати це і тоді я хоч сліпим не буду
-
Якщо в Україну то так, треба буде нову
-
Вітаю, Пропоную свої послуги підбору туру на відпочинок на ваш напрямок та бюджет 🌴🌴🏝 Мексика, Домінкана, Куба також Європа і Азія 🌏 Тури починаючи від 600 доларів за особу за все включено 🔥 Підберу відпустку кожному ☝️
-
Не хотять в волмарті мені робити
-
1-800-387-1193 бенефиты вроде бы этот номер
-
Дякую😊 В понеділок на біометрію, потроху рухається справа
-
Нехай той момент не помітять і задовольнять вам ваш запит😉
-
Возможно 🤷🏻♀️
-
Вітаю, підкажіть будь-ласка, у сина закінчується візітор рекорд 29 липня, подала на новий 2 липня, тобто пізніше ніж за 30 днів до закінчення, які наслідки можуть бути?(
12 Jan 2024, 17:45
Post 214277 of 407982
2 minutes ago