PR CUAET
-
Якщо був тимчасовий захист у Європі тривалістю два місяці, чи вказувати його? Якщо так, чи докладати документ і переклад?
-
Я так і думала чомусь.Отримаю номінацію і коли вивчу,тоді і подамся.А коли побачила в листі термін,можете уявити…
-
Когда подавались, если не секрет?
-
Вважаю,що з нуля,бо так як нас навчали при Союзі,то не навчання….І зважте на вік.Звичайно,що дуже важко але граматику починали дійсно з самого початку з Present simple..Прості речення і прості запитання.Поняття не мала,як вони виглядають.Це правда.Зараз пишу твори.І це теж правда.А от аудіювання-хоч застрелися,не розумію і все🙈
-
Я не думала,що термін буде в листі пів-року,щоб подаватися на PR.Це мене здивувало,бо не бачила ніде,щоб люди писали про терміни.От і вийшло так,що якщо не здам,треба буде по новій все робити роботодавцю
-
Всім привіт, якщо комусь потрібна допомога з отримання довідки з Португалії дайте знати тут
-
Доброго дня хто вже отримав довідку про несудимість з Німеччини ,скільки часу зайняло все?
-
Працюю на фабриці
-
Я і на піаніно грала в дитинстві,то зараз дві ноти не зіграю.😂
-
Номінація нічого не має до мого тесту😂 В том і проблема,що не думала,що так швидко її отримаю.Податися треба на PR до лютого.От і вийшло,що всі документи є,а англ не можу ніяк «доздати» Англ треба встигнути здати
-
Доброго дня ! Вибачаюсь , можливо було таке вже питання. Якщо я подаюсь зі своєю сім'єю зараз на номінацію і розумію , що це довгий процес , чи можна подавати мою маму окремо по цій гуманітарній програмі? Вона працює в Канаді part time вже більше року . Дякую заздалегідь
-
Дякую)