PR CUAET
-
Добрий ранок, зараз буду скасовувати запис на новий паспорт у консульстві в Єдмонтон на 22 липня. Може комусь потрібен цей слот, перевіряйте.
-
Дякую
-
Не зовсім. Першим етапом, ендорсментом, займається лише роботодавець
-
Дякую😊
-
Скажіть, скільки треба бути в Канаді щоб не лишитися PR статусу ?
-
Наберите в гугл - доказательство common law для Канады и выбирайте все что у вас есть, там очень подробные перечни. Общий ребёнок в них идёт главным пунктом)
-
Вам вдалось знайти спонсора ? Бачила інформацію що відновили виплати та страхування
-
Доброго дня. Можливо, хтось оформляв PRTD. Скільки часу зайняло оформлення та в якій країні робили?
-
Залежить від провінції. Я без сімейного по провінційній програмі записувалася до будь-якого лікаря, щоб отримати направлення до вузьких спеціалістів і на обстеження, робила УЗД, усе безкоштовно. Ліки оплачують лише приватні страховки. Це в Квебеку.
-
Так
-
Доброго дня, підскажіть як працює англійська для ЕЕ якщо оцінки 10/7/7/9 то це краще ніж всі 7? Чи те саме бо рахується тільки CLB? Дякую
-
Что написали? Дали ВП с теми же датами или отказ вообще
-
Добрий день. Скажіть будь ласка якщо теоретично відмовляють не основному апліканту(по стану здоров'я), чи є ризик для основного апліканта? Дякую!
-
Так краще. Чим вище бал по кожному пункту- тим краще
-
Доказательства совместного проживания, общий банковский счёт, совместно поданые налоговые декларации.
-
І питання що до NOC :як ви визначили його саме по своїй професії і обовʼязкам? Дякую🤗🙏
-
Добрий ранок Підкажіть будь ласка,як підписувати цей документ якщо дитині 5 років?
-
Прочитайте здесь закрепленное сообщение #6
-
Його ви вкажете в заявці на ПР, але ця форма лише для того, що людина погоджується на те, що ви надаєте її персональні дані. Дитина ж в 5 років такі рішення не приймає, а рішення за неї приймаєте ви. То й нема сенсу вносити малих дітей в таку форму. Тому й не вимагається це
-
Його не підгружати взагалі тоді виходить?
12 Jan 2024, 17:45
214435/467924
13 minutes ago