PR CUAET
-
Його ви вкажете в заявці на ПР, але ця форма лише для того, що людина погоджується на те, що ви надаєте її персональні дані. Дитина ж в 5 років такі рішення не приймає, а рішення за неї приймаєте ви. То й нема сенсу вносити малих дітей в таку форму. Тому й не вимагається це
-
Доброго дня. Хтось може підсказати, якщо працюю віддалено. Роботодавець в одній провінціі, я живу в іншій. Чи можливо отримати LMIA офер чи LMIA work permit? Дякую
-
скажемо так - майже всі відомі відмови які були українцям, вони були за власної подачі. Коли йдуть через консультанта то відмов не було
-
Пишіть в гілку ЛМІА; t.me/prcuaet/10210
-
Добрый день! У меня есть просьба поделится контактами консультанта, по гуманитарной программе. С реальными, успешными кейсами. Который помог вам, либо вы в процессе подачи с ним и довольны его работой. Буду очень благодарна! Я знаю что есть отдельная ветка с контактами, но это больше реклама. Я бы хотела получить реальные отзывы🙏
-
Краще, але може бути всеодно недостатньо для вибірки. Скористайтеся калькулятором CRS щоб побачити який бал вам ліпше підтягне ваш CRS І ідеалі 10/10/10/10 дає макс бал
-
Є в Едмонтоні дуже сильна адвокатка, 35 років досвіду, (не українка, тож української та російської не знає). Особисто не зверталася до неї, але багато чула про неї, що якщо вже вона взялася за справу, то результат майже гарантований. Проте її послуги коштують дуууже дорого
-
Доброго дня. Хтось може підсказати, якщо працюю віддалено. Роботодавець в одній провінціі, я живу в іншій. Чи можливо отримати LMIA офер чи LMIA work permit? Дякую