PR CUAET
-
Номінація нічого не має до мого тесту😂 В том і проблема,що не думала,що так швидко її отримаю.Податися треба на PR до лютого.От і вийшло,що всі документи є,а англ не можу ніяк «доздати» Англ треба встигнути здати
-
Доброго дня ! Вибачаюсь , можливо було таке вже питання. Якщо я подаюсь зі своєю сім'єю зараз на номінацію і розумію , що це довгий процес , чи можна подавати мою маму окремо по цій гуманітарній програмі? Вона працює в Канаді part time вже більше року . Дякую заздалегідь
-
Дякую)
-
Добрий день. Можливо хтось має інформацію щодо того чи можна наприклад подаватися за іншою провінційною програмою на ПР якщо буде відмова по гуманітарній програмі?
-
Говорит по русскому
-
Я бачила консультанта з ліцензією у Квебеці у гілці з контактами. Можливо Вам буде корисно. Копіюю її повідомлення сюди: Доброго дня всім, мене звати Олександра, я імміграційний консультант та працюю в імміграціі вже більш ніж 10 років. Окрім загальноі ліцензіі на імміграційні послуги, в мене є ліцензія на провінцію Квебек, Манітоба та Саскачеван. Це ті провінціі де потрібна окрема ліцензія на представництво клієнтів. Я також маю окрему ліцензію на представництво біженців, аппеляцій та усіх типів депортацій. Працюю з трибуналом по ділам біженців, представляю клієнтів на слуханнях. Вже декілька років я веду свою сторінку у фейсбукі SKI Immigration services, де викладую дуже багато корисноі інформаціі безкоштовно. Також публікуюсь у газеті Ванкувера та у Монреалі як іміграційний експерт. Нещодавно почала свій телеграм канал t.me/skiimmigrationCanada - підписуйтесь. Мій вебсайт - www.skiimmigration.com Email: [email protected] Whatsup: 438-878-7755 Будь ласка пишіть, я не відповідаю на телефонні дзвінки з незнайомих мені номерів. Буду намагатися допомогати
-
Просто знайти web form IRcC?
-
Доброго дня,я заплатила за біометрію,і зараз в моєму кабінеті 2 платежі ,вони побачать ,що я заплатила за неї,чи потрібно відправляти на web форму?
-
Підскажіть, замовив з польші онлайн довідку, чи підійде? Знаю що на сайті написано що не дійсна, хто питав в консультанта може пройде
-
так noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=R0rlzuDnffOXyjUYNvrZmkMiMTk%2BtjoajAqOmZClmnA%3D