PR CUAET
-
В мене то стискає до малого розміру. Але дуже багато сторінок (22), то тоді якість дуууже низька
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка якщо wp подовжено ,які документи потрібно змінити бо термін wp змінився?
-
У мене 25 сторінок , якість норм, відправляла по пошті різним людям щоб перевірити якість , все видно добре
-
Спробую тоді ще. Може, то я вже дуже придираюся. Бо воно то видно, що там написано, але якість, м'яко кажучи, не дуже і мої очі відмовляються в таке дивитися))
-
Так, 9 липня
-
Ну я щоб бути впевненою тому і відправила по пошті для перевірки бо боялася що то мені зрозуміло а офіцер не розбере
-
Підкажіть будь-ласка, коли будуть викладати наступні слоти? Якого вівторка? (9-го)?
-
Ні, купівля нерухомості не дасть вам можливість отримати ПР/ громадянство і не змінить умови вашого перміту і візи = не допоможе залишитися
-
Доброго дня! Скажіть,будь ласка,чи купівля нерухомості ,дозволить залишитися в Канаді?Запитую тому що проблема з англійською,на PR ще не получается податися...
-
Наталі перенесено в гілку General
-
В мене в провінції - Alberta Opportunity Stream. Для неї в мене все є, крім Employer Declaration. А без неї нема сенсу подаватися - вона в обов'язкових вимогах
-
А що за економічна програма?
-
@olga_greek Доброго дня, підкажіть будь ласка чи має таке велике значення якщо ми 2 роки оренди маємо житло і останній рік мали rent asist від держави на 390 дол компенсацію? @OstapBosak @Lana2029999 Yana Допоможіть порадою. Ви маєте більше відповідей відповідно кейсів. Дякую
-
А якщо я маю адресу де буду жити з серпня, всеодно треба вказати на сайті де я заповнюю на хилз кард теперешню адресу ?
-
90 дней
-
90 днів
-
Але багато адвокатів схиляються до того, що це може бути додатковим сильним аргументом при подачі на гуманітарну програму. Особливо, якщо в рідній країні житла немає
-
Друзі. Скільки дають тайму для проходження медогляду після в'їзду до Канади, 2 чи 3місяці ? Здається мені казали 3
-
Доречі при мені 25 червня хлопцеві віддавали паспорт, а іншому для подачі на громадянство дитині відказали (лише через реверв+🤦♀️)
-
Крім того, на федеральному етапі у вас знову можуть запросити свіжі пей стаби та підтвердження вашої роботи.
12 Jan 2024, 17:45
214572/474652
4 days ago