PR CUAET
-
Паспорт, ворк пермит и наличные деньги. В каком вы городе?
-
Я ставила дату 3000/01/01
-
Добрий день! Таке питання, хочу заповнити поле про national identity document але в мене старого зразка і там немає дати закінчення. Воно мене не пропускає далі. Що робити в такий ситуації?
-
Мій страховий агент сказав, що одразу страховка збільшується на 20% протягом 3х років. Онтаріо. Як буде, побачимо. Поки подали в суд на оскарження
-
Читайте и ищите клинику
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html
-
Вказуйте закордонний паспорт
-
Дуже дякую
-
Хай щастить вам
-
велике дякую
-
А яке число To: в current status in Canada ставити? Візітор віза. Приїхали в Канаду на подачу, і їдемо назад. Ставити дату зворотнього квитка? Потім геморой буде з питаннями?
-
Скажіть будь ласка , треба евалювати диплом тільки спеціаліста чи й бакалавра теж?
-
Там після вашого місця проживання стоїть наступне запитання: ваш статус. Ви вказуєте "worker", а потім ставите дати вашого WP
-
Напишіть, будь-ласка, кому все-таки продовжили wp при подачі на продовження після 31.03.24. Мені 09.2023 проставили wp тільки на менш ніж 2роки до кінця дії паспорту. Скиньте , будь-ласка, посилання, де саме заповнити форму на продовження wp по новому паспорту. Дякую за відповідь.
-
дійшла до цього і таке саме питання чи вказувати дату ворк перміту? Чи дати фактичного перебування на момент подачі?Бо якщо дати ворк перміту то далі треба вказувати інші країни резидентсва і в моєму випадку вийде накладка резиденств Щось вже заплуталась
-
9 го та 23 го
-
Цена добре, що апрув….
-
То в іншій гілці, а не тут.
-
Дякую
-
А якщо візітор віза? Вона на 10 років.
12 Jan 2024, 17:45
214701/429791