PR CUAET
-
Ну я цілком згодна що можна наприклад написати країну у якій фізично ( Канада) і написати дати ворк перміту, як радила людина вище. Але в цьому випадку умовно дати в мене будуть 2022-2025 І в ці саме дати людина жила в Польщі. В Канаді то вона побула місяць у 2022 та місяць зараз у 2024 А весь інший час у Польщі І далі є інше питання , де треба вказати всі інші країни де ви були резидентом І що тоді? Знову ставити 2022-2024? Резиденство у Канаді і Польщі одночасно? В мене чесно вже голова кругом йде, розумію що людина вище радила як робити, але у вашому випадку ви той перміт( статус) отримаєте пізніше і можете написати що ви приїхали в вересні 2024 і будете тут жити, навіть якщо покинете Канаду Це все якось логічно. У моєму випадку я не зовсім розумію
-
Поділіться будьласка інформацією, я подала документи на підтвердження WES. По всіх відео і в рекомендаціях було сказано: що на сйті WES треба тільки створити заявку і звязатися з укр. стороною (вони в свою чергу зроблять все самостійно і мені треба тільки чекати)…вже більше місяця заходжу і тільки й написано що в процесі, а сьогодні помітила що є опція завантажити диплом. Чи треба це робити? Може мої документи ніхто і не подивится без завантаження диплому?
-
Переходьте в цю гілку, там є контакти : t.me/prcuaet/484
-
Дякую
-
Доброго вечора. Підкажіть , будь ласка, заповнюю заяву на довідку про не судимість з Польщі. Там є місце де треба вказати для яких цілей вона мені потрібна. Як що для PR, що написати? Та коли все оплатила, роздрукувала чек про оплату, треба піти на пошту (в Канаді) та відправити на адресу в Варшаву, то чи треба вкладати їм зворотній конверт з адресою в Канаді? Та чи можна відправити в одному конверті мію та чоловіка заяви?
-
@OstapBosak підкажіть будь-ласка, яку країну резиденства вказувати в формі імм0008, якщо людина постійно проживає в Польщі, а в Канаду приїхала тимчасово на час подачі заяви на пр по програмі для українських родичів? Має ворк-перміт виданий за КУАЕТ
-
Дякую
-
Я зрозумів, ви гіперболізуєте слово "резидент". Канаді не цікаво, чи є у вас пєсель, чи котіль в Польщі. Вас прямим текстом запитують перерахувати країни, де ви проживали більше 6 місяців. Винесіть слово резидент за скобки і дайте відповідь на запитання, все. Це не стосується паспортів та статусів в інших країнах.
-
Та чи можна запросити в них вже з перекладом на англійську?
-
Скільки очікували, хто отримували самостійно?
-
Якщо ви зловите слот до 16 і
-
27 го січня подалися і через 5 місяців і 1 тиждень отримали епрувал і нові ворк перміт та візитор рекорд дитині прийшли на пошту рівно за тиждень після епрувмента