PR CUAET
-
Я за тебе дуже радий ,що у тебе по життю усе прокатило
-
Модна уточнити, Що це за док WP SP I VR??
-
За деякими даними, власник каналу, який закликає повторно вдарити «Кінжалом» по лікарні «Охмадит», проживає в Канаді, в місті Вінніпег, куди він зміг виїхати по підробленому румунському паспорту. Очевидно, входить до пулу закордонних кремлівських блогерів з сотнями тисяч підписників, таких як, «Саня во Флориде» та «Aussie Cossack» Семен Бойков. Запитання до канадців - це, мабуть, прояв свободи слова, тому, напевно, ви дозволяєте вбивці та пропагандисту насолоджуватись всіма перевагами демократії?
-
Він досягнув призивного віку для строкової служби (18-25 років) Вам потрібно перекласти приписне і пояснювати, чому він не проходив/не проходить строкову службу. Відстрочка через навчання в ВНЗ чи інше
-
Якщо переклади зроблені в Україні, згідно вимог IRCC, то і у таких, як ви прокатить
-
В мене ВЖЕ черга на сайт, хоч і маленька … сподіваюся, вони просто готуються . А не знов починається дуже весела гра (((
-
Ну тоді добре
-
Допоможе виключно робити щось з сайтом або змінювати систему подачі. На сайті все одно будуть висіти всі кому не лінь, є документи, нема, подається чи ні. З тої програми, чи з чужої , або просто зевака
-
Я ж про те ж . Або завтрашні вже кладуть сайт і значить буде те саме що було (( або все ж щось лагодять . Я була 5, зайшла доволі швидко потім, але все ж (((