PR CUAET
-
Номер телефону Адреса E mail
-
Допоможе виключно робити щось з сайтом або змінювати систему подачі. На сайті все одно будуть висіти всі кому не лінь, є документи, нема, подається чи ні. З тої програми, чи з чужої , або просто зевака
-
А навіщо заходити так рано??? Щоб потім сайт знову виснув як минулого разу?мабуть і документи всі не зібрали, а вже на сайті🤦🏼♀️
-
Я ж про те ж . Або завтрашні вже кладуть сайт і значить буде те саме що було (( або все ж щось лагодять . Я була 5, зайшла доволі швидко потім, але все ж (((
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як ви проводили оплату? Коли подавалися на ПР... Одним чеком? чи це можна розділити на 2 чека? В мене виникло це питання, тому що банки не проводять платіж більше 2000тис.
-
Одним платежем все пройшло.
-
Ну тоді все ж може мейнтенанс
-
Черги вже скрізь) Навіть на сайті Alberta Health
-
Дякую
-
Перекиньте на кредитку самі і все вийде
-
Я так і зрозумів, дякую... в мене дебіт, а так не проходить...
-
Так само як і оплата наприклад відпочинку Там явно більше 5к і треба тільки один платіж Все проходить з кредиток З дебітом частіше проблеми є
-
Одним платежем з кредитної карти пройшло все
-
Ви проводили оплату, картою Debit? Не Кредитна?
-
Work permit, study permit, Visitor record
-
Немає значення хто оплачує.
-
А можливо так щоб провів оплату родич? який проживає тут, і він громадянин Канади
-
Але нажаль не замовляв ще собі кредитки..
-
Подскажите пожалуйста, при подгрузке документов после ита диплом нужно оригинал с переводом или достаточно эвалюации от wes?
-
Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
214965/438505
4 minutes ago