PR CUAET
-
Ось і я хочу підгрузити усі свої томи "Війна і мир"))) Я з тих "щасливчиків" для кого університети не жаліли паперу і видавали оцінки на 8 аркушах. І треба ж 2 дипломи і атестат ще 🥴, й переклади 🥴
-
Хотя, как они оперативно начали рассматривать первые дни программы, если бы они и продолжили в том ритме, то мы все были бы максимум через месяц с ПРами
-
Я б не підгружала більше нічого, крім останнього, з евалюацією. Але у вимогах написано, що треба підгружати все, починаючи з атестату про закінчення школи. Не хочу, щоб заявку завернули назад. Тож і вам рекомендую усе загрузити.
-
А нащо вам підгружати то 2 дипломи?
-
Але навіть із Ньюфаундлендом з Лабрадором краще не розраховувати швидше, ніж рік - за умови, що ви одразу знайдете роботу
-
Альберта стрим у хронології ті хто подававсся у тому році отримали вже і всі етапи дуже чітко терміни мають. Від еліджибиті до порталу наприклад 1 місяць. Від аор до еліджибиті теж дуже мало часу. З нашою взагалі не можна порівнювати бо термінів не має а ті реальні терміни дуже відрізняються
-
Почему вы решили, что вам должны что-то быстро выдать? Они работают в своем обычном ритме и никто не будет ускоряться. Осознайте уже это!
-
Ого, у нас теж не мало було вийшло на 25 аркушів ПДФ документ, але у вас прям взагалі обʼєм …
-
В нас RESP вже є, хочется просто відкрити звичайний сейвінг аккаунт щоб не було відсотку і сплати за користування, або була мінімальна
-
Вітання Вам! Може й до нас черга дійде))) незадовго після Вас подавалися
-
Потрібна порада, після нового паспорту для дитини, треба просто подаватись на візу? А потім коли прийде відповідь то на візітор рекордс? Чи можна одночасно?
-
Там чітко зазначено : відповідає головний аплікант від імені всіх: себе і всіх депендантів. Себто головний аплікант в 1 листі - функцією reply на повідомлення від IRCC - має надати всю необхідну інформацію (в пдф вказано яку саме, через функцію copy-paste) на - себе - всіх депендантів Надалі подібні питання пишіть, будь ласка, в цю гілку: t.me/prcuaet/47654 Дякуємо
-
Так там є адреса
-
Мне нужно физически. Но спасибо. Буду знать на будущее
-
Дякую вам за інформацію
-
Так і буду робити, дякую ❤️
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Це написано для тих, хто отримав візу 4 лютого 2024 або пізніше.
-
Під скажіть будь ласка де написано що можно подаватися на подовження ворк перміту до кінця липня
-
Підгружайте все, нікого не слухайте))
12 Jan 2024, 17:45
215282/429575
6 minutes ago