PR CUAET
-
Мені 51.Англ вивчала в школі і більше не використовувала ніколи.Це четвертий репетитор,якого я поміняла.Думала,що вік,памʼять і т.д.Звичайно,що і це теж😂 Спочатку почали з ним просто займатися англ.Потім я отримала номінацію і стали строки піджимати.Він розробив стратегію сугубо до екзаменів.Мені навіть теми попались написати,які я писала з ним.Speaking взагалі був дуже легкий я здивувалася навіть.Не здала аудиювання.Не чую і все.Через місяць пішла на Celpip,боялась,що на компі не надрукую. Надрукувала на 4 бали,говорити було просто(5 балів).Аудиювання не здала.Йому кажу:»Говоріння і писанина щось зовсім мене здивували»А він:»Ти вважаєш,що тебе не правильно оцінили?Подай апеляцію»😂😂😂 По факту,займаюся два рази на тиждень по годині але задає дуже багато і я весь вільний час(від 3-4 до 9 годин,коли вихідна займаюся).
-
перед подачею аплікацї. тому що ви завантажуєте квитанцію в аплікацію
-
Так, думаю, основне що не окремим документом
-
Ну це як мінімум логічно) що офіцер відкриває файл з назвою Birth certificate і одразу бачить його англ мовою, а не шукає ще файл з перекладом
-
Стосовно 3: Я наприклад свідоцтво про народження переклад підвантажую одним файлом з оригіналом Спочатку переклад, потім оригінал в одному файлі (мені так перекладач зробив файл, то так і підвантажую)
-
Вітаю) може, десь є відео, як завантажувати документи. Щось я підвисла на дрібних і трошки silly питаннях: 1. чи у чек-листі ставити галочки всюди, чи тільки у тих пунктах, що нас стосуються, 2. чи коли підвантажуємо документи нумерувати 1,2,3… чи ставити номери з чек-листа. 3. Чи об’єднувати переклади з оригіналами, бо у чек-листі ніби переклади під окремим пунктом?
-
Привіт! Підскажіть будь ласка хто має подібну ситуацію. Проживаю в Альберті (Калгарі) Працюю на перевезенні нафти але фірма зареєстрована в Саскачевані Питання в чому як правильно подаватися на піар якщо проживаю в Альберті а працюю на Саскачеван 🤷🏻♂️ Всім дякую за відповіді, і гарного дня!
-
Це точно з 0? Скільки раз в тиждень заняття було?Люди наші мене вражають все більше і більше. Недавно одна жінка писала що за рік з 0 до 6 вивчила, а ви за 2-3 міс до 5. Я вчу-вчу і без толку 🙈
-
Дякую задповідь, цікавлять робочи кейси
-
І цікаво куди в такому випадку їхати, планувала Торонто
-
А влаштувалист на роботу? З орієнтуєте куди звернутись та інш? В інтернеті є Ольга Шевченко, але я не впевнена. Незнаєшь кому довіряти. Дякую! Можна в лічку?
-
Дякую