PR CUAET
-
В якому місті подавались?
-
Я уже підгрузив тільки один, та багато людей до того бачив, і плюс Остап тут не раз говорив що він тільки один підгружав завжди, але то діло кожного
-
Можете пояснити детальніше? Дякую
-
якщо у вас є qr-код - так
-
Він у констракшені ?
-
Видають тим хто подався до 21 квітня без документів, це поки що, але для продовження повинен бути qr або на подачу нового зараз
-
Спробуйте загуглити: "ЕК для громадян" І далі проскролити до "Облікова картка фізичної особи - платника податків. Форма 1ДР" Там є пояснення як зробити код для дитини он-лайн. Я не знаю чи це поможе, але можна спробувати.
-
Хвилююся,тому що роботи для PR ще немаю.
-
щоб одержати послуги чоловікам потрібно оновити дані в Резерв+. Якщо там все нормально то ви можете скачати qr-код.
-
Perevodi.com.ua
-
Едмонтон
-
Зрозуміло, мене технічна сторона цікавить, так як в Україні ніде немає ніякої інформації крім громадянства
-
щось віце-консул казав про виключення коли один з батьків іноземець. Але конкретно не памятаю
-
Його фірма займається перевіркою труб. Вони мають прибор який зсередини перевіряє труби. Але він займається офісною роботою. Робота в екселі та перевірка даних, які надає прибор. Це вважається констракшином?
-
Думаю, ключове значення тут має саме громадянство, а не де людина жила і вчилася.
-
Оновив данні сьогодні, qr код підтягнувся одразу, в посольстві сказали що без резерв + і qr коду не приймуть.
-
Дякую. Ще питання. Може хтось зіткнувся з таким. Якщо один з батьків іноземець, дитина проживала, та навчалася все своє життя в іншій країні. Має укр.паспорт та призивного віку.
-
Подача 28 жовтня, АОР і запрошення 1 грудня, здача біометрії 13 грудня
-
АОР та запрошення на біометрію через яркий час ви отримали?
-
Хоча про що це я.... сама ж 5 років на ПР чекала🙈
12 Jan 2024, 17:45
215320/441538
3 minutes ago