PR CUAET
-
Едмонтон
-
Зрозуміло, мене технічна сторона цікавить, так як в Україні ніде немає ніякої інформації крім громадянства
-
щось віце-консул казав про виключення коли один з батьків іноземець. Але конкретно не памятаю
-
Його фірма займається перевіркою труб. Вони мають прибор який зсередини перевіряє труби. Але він займається офісною роботою. Робота в екселі та перевірка даних, які надає прибор. Це вважається констракшином?
-
Думаю, ключове значення тут має саме громадянство, а не де людина жила і вчилася.
-
Оновив данні сьогодні, qr код підтягнувся одразу, в посольстві сказали що без резерв + і qr коду не приймуть.
-
Дякую. Ще питання. Може хтось зіткнувся з таким. Якщо один з батьків іноземець, дитина проживала, та навчалася все своє життя в іншій країні. Має укр.паспорт та призивного віку.
-
Подача 28 жовтня, АОР і запрошення 1 грудня, здача біометрії 13 грудня
-
АОР та запрошення на біометрію через яркий час ви отримали?
-
Хоча про що це я.... сама ж 5 років на ПР чекала🙈
-
Дякую усім
-
Дуже вам дякую 😊
-
Ну це як сказати... в мене подача 28 жовтня і після АОР і біометрії тиша вже 7 місяців. Намагаюсь знайти якусь логіку в термінах, і поки що безуспішно🤪
-
Подскажите, не просят в Резерве указать документ, на основании которого выехал или явится для предоставления необходимых документов?
-
вони зараз розглядають тих хто подався 16 квітня.
-
Дуже дякую
-
Я теж бачила неодноразово що люди подавались раніше інакше, але подала все що є, щоб у офіцера не виникло потреби щось запитати додатково! З 2022 року у українців були привілегії до лютого 24 року, але після призупинення програми Альберта попередила що тепер треба повні аплікації , тому нащо ризикувати , якщо є можливість додати документи, інша справа якщо людина втратила деякі документи і не може їх додати, то може якщо написали пояснювальну записку то офіцер може і піти на зустріч але якщо просто нехтувати вимогами через небажання то ну це вже кожен вирішує чи варто ризикувати чи ні … з урахуванням як зараз важко взагалі податися
-
Що робити в цій ситуації? Куди писати, дзвонити, щоб пішов процес далі? Дякую
-
дзвоніть\пишіть в консульство з цим запитанням
-
Подивіться цей нок
12 Jan 2024, 17:45
215330/430578
3 minutes ago