PR CUAET
-
Розумію, але якщо людина ніколи не вчилася і не працювала в Україні і навіть мову добре не розуміє, як одержати той qr code?
-
Трейд може бути і в ФСВ, якщо досвід закордонний, або наприклад тільки 6 міс Канадського. Це не той випадок, але все ж
-
Якщо по СЕС і продовжуєте працювати то ні
-
Евалюація + дипломи + додатки + переклади
-
Останній рік (відколи ввели спеціальні вибірки) на жаль ні. Хіба що ви попадаєте в одну з цих категорій: стем, хелс, трейди, транспорт та агро
-
У нього закінчуються сторінки в закордонному паспорті, а йому потрібно виїхати з Канади в країну батька для проведення операції. Нажаль він не може чекати на неї в черщі в Канаді.
-
Скажіть, будь ласка, чи потрібно додавати форму Т4? Якщо так, то до якого файлу її прикріпляти?
-
На жаль тільки тим хто ще не мав візи КУАЕТ станом на 4 лютого 2024 року. Проте люди досі подаються хоча мали би бути відмови. Але рішення ще немає тому поки що незрозуміло як мене на ці подачі будуть реагувати
-
Всем привет! Кто недавно отправлял письмо в Германию? Вы какой адрес указывали?
-
На цьому етапі можна вносити зміни це нормально. Головне щоб вони вас не вибивали нижче ніж прохідний по якому вас запросили
-
Ні , не має.
-
Плюс ще й прописана на окупованій території
-
Ой сама себе корю чого я так написала, в усіх моїх резюме, на лінкедін січень стоїть та й написала як там, але дьорнуло мене куает заявку знайти і порівняти((В тому і питання, якщо ita вже є чи можна на цьому етапі перенести 6 місяців в хісторі і написати loe. якщо можна то думаю цим шляхом піти бо так принаймі якщо не зможуть звязатися з керівницею в мене будуть довідки з пенсійного ітд.
-
Якщо по балах не потрібно, я б вписував тільки ту яку можете доказати податковими документами. Решту за бажанням можете дописати в персональній історії
-
А в нього є інше громадянство? Якщо так, то ж не обов'язково подаватися на продовження ворк перміту та на ПР з українським паспортом. Можна подаватися з іншим.
-
Хтось із колишніх офіцерів (пенсіонерів) отримав ПР?
-
Але Франс це також легкі 100 балів, і прохідний як мінімум на 50-100 нижчий. Тому навіть якщо по 450, це всеодно під 200 балів чистої вигоди
-
За ким займати?)
-
Так вони ж все одно сервер покладуть, і включать ближче до 10)
-
Якраз оригінали без печатки і потрібно подавати
12 Jan 2024, 17:45
215453/447052
30 minutes ago