PR CUAET
-
Всем привет! Кто недавно отправлял письмо в Германию? Вы какой адрес указывали?
-
На цьому етапі можна вносити зміни це нормально. Головне щоб вони вас не вибивали нижче ніж прохідний по якому вас запросили
-
Ні , не має.
-
Плюс ще й прописана на окупованій території
-
Ой сама себе корю чого я так написала, в усіх моїх резюме, на лінкедін січень стоїть та й написала як там, але дьорнуло мене куает заявку знайти і порівняти((В тому і питання, якщо ita вже є чи можна на цьому етапі перенести 6 місяців в хісторі і написати loe. якщо можна то думаю цим шляхом піти бо так принаймі якщо не зможуть звязатися з керівницею в мене будуть довідки з пенсійного ітд.
-
Якщо по балах не потрібно, я б вписував тільки ту яку можете доказати податковими документами. Решту за бажанням можете дописати в персональній історії
-
А в нього є інше громадянство? Якщо так, то ж не обов'язково подаватися на продовження ворк перміту та на ПР з українським паспортом. Можна подаватися з іншим.
-
Хтось із колишніх офіцерів (пенсіонерів) отримав ПР?
-
Але Франс це також легкі 100 балів, і прохідний як мінімум на 50-100 нижчий. Тому навіть якщо по 450, це всеодно під 200 балів чистої вигоди
-
За ким займати?)
-
Так вони ж все одно сервер покладуть, і включать ближче до 10)
-
Якраз оригінали без печатки і потрібно подавати
-
Доброго! Так як бали за півроку виросли. Цікава думка тих, хто ще не подавався. Що плануєте робити, якщо балів не вистачає? Останній час не слідкую за ситуацією детально. Цікаво ваші думки, чи є перспективи по програмі BC PNP. Чи тільки через високу зп + максимально англійську + багато місцевого досвіду? Чи все нормально і то я не правильно бали рахую? :))
-
Ні. Лише пейстаби
-
Спробую написати листа в консульство. Дякую за ваш час та увагу.
-
Канада. Особливо якщо головний заявник. Інакше ви не підходите під цю програму
-
Чергу зайняли )) таке з ранку і більшає.
-
Ні, потрібно відмовитися від українського.
-
А в країні батька він не зможе отримати їхній паспорт? Як син громадянина тієї країни?
-
Значить ви неуважно читали лист. Цей лист який підтверджує те що ви подали заявку і якщо у вас раптом закінчився або зараз закінчиться попередній статус за вами зберігається так званий maintained status. І хоча цей статус за вами зберігається аж до отримання рішення лист вони видають лише на шість місяців. На ваш поточний робочий дозвіл це не впливає ніяким боком. Надати того який вам видадуть новий дозвіл це також не впливає.
12 Jan 2024, 17:45
215461/429362
2 minutes ago