PR CUAET
-
Дякую
-
Середні, до Українців по цій програмі були біля 2ох років
-
Написали що з 15 липня треба проходити Біометрею повторно.В нас усі проходили при подачі по цієї програмі
-
Я просто до того, що це може бути корисне на загал, тому і кинув в чат. Я не жаліюся :)
-
Якщо в кожній були, то окремо. Якщо просто на авто в Іспанію наприклад, то транзит можна не вказувати. Тоді тільки кінцевий пункт призначення
-
Дякую. Я перепрошую, а навіщо ви проплачували біометрію? Ви подавали не з Канади? Дякую
-
Тільки ваші, якщо там чітко зрозуміло що у вас хоча б один спільний родитель
-
Якщо її по факту не було, я нічого не додаю щоб не привертати зайву увагу. Але якщо людина служила, тоді зразу додаю мілітарі форму та військовий квиток, щоб випередити запити
-
10 тижнів загалом. але мабуть могло бути і бистріше ,нам через 3 тижні прийшло повідомлення оплатити біометрію ,ми в той же день проплатили і відправили ,а нам через 5 тижнів прийшло повідомлення,що треба терміново оплатити біометрію.Направили знову квитанцію і через два тижні прийшло одобрення.
-
Десь так.
-
Добрий день, підскажіть скільки ви чекали на відповідь? Заздалегідь дякую
-
По цієї програмі тільки чекати…Говорять до 2-х років
-
Якщо після виїзду з України на авто переїжджали декілька країн Європи. Десь зупинялись на 1-2 дні, то як це вказувати у формі IMM5562? Як окремі поїздки чи писати кінцевий destination? а якщо потім у Європі переїхав з однієї країни до іншої на кілька місяців, але до цього не повертався в Україну?
-
Мої знайомі чекають уже 6 місяців. А що скаже офіційний сайт? Чи немає строку?
-
Дякую
-
Якщо дитині менше 16 то visitor record
-
Вітаю! Підкажіть будьласка по прибутті в Канаду щоб дитина змогла навчатися в канадській школі потрібно відкривати в аеропорту стаді перміт ? І що для цього потрібно. Тобто які документи по дитині?
-
Ваші свідоцтва наскільки я розумію
-
Підкажіть будь ласка для підтвердження підстав з братом потрібно мати наші свідоцтва народження + свідоцтва про народження батьків? + свідоцтва про смерть батьків ( якщо вонипомерли)?
-
Чи є сенс попередити запити щодо служби в армії і одразу в прикріпити доказ або пояснення до аплікації? Чи є шанс, що не всі імміграційні офіцери будуть запитувати доказу про звільнення з військової служби?
12 Jan 2024, 17:45
Post 21560 of 402607
2 minutes ago