PR CUAET
-
10 тижнів загалом. але мабуть могло бути і бистріше ,нам через 3 тижні прийшло повідомлення оплатити біометрію ,ми в той же день проплатили і відправили ,а нам через 5 тижнів прийшло повідомлення,що треба терміново оплатити біометрію.Направили знову квитанцію і через два тижні прийшло одобрення.
-
Якщо після виїзду з України на авто переїжджали декілька країн Європи. Десь зупинялись на 1-2 дні, то як це вказувати у формі IMM5562? Як окремі поїздки чи писати кінцевий destination? а якщо потім у Європі переїхав з однієї країни до іншої на кілька місяців, але до цього не повертався в Україну?
-
Дякую
-
Вітаю! Підкажіть будьласка по прибутті в Канаду щоб дитина змогла навчатися в канадській школі потрібно відкривати в аеропорту стаді перміт ? І що для цього потрібно. Тобто які документи по дитині?
-
Нам прислали додому, паспорт отримали у поштовій скриньці у конверті, який ми залишали із зворотною адресою. Замовляли в консульстві в Оттаві. 15 червня - замовили, 7 липня - виготовлений, 13 вересня - отримали конверт із паспортом. Наскільки я розумію це залежить наскільки швидко паспорт доставлять дип поштою з України до консульства. Далі консул відправляє швидко. Ми іще й адресу змінювали між цими датами, то просто написали лист (паперовий) у консульство, і паспорт прийшов на нову адресу. Консул сама поверх старої вказала нову.
-
Доьрого дня! Я приїзжаю в березні. Хочу поацювати буїгалтером, як в Україні. Вебінар дивилась, щось не дошло, можк хтось проконсультує в кого вийшло? Що требп для цього, окрім мови
-
Доброго дня. Чи є тут хтось хто влаштувався на роботу зварювальником, або знаходиться в процесі працевлаштування? Є кілька питань з цього приводу. Відізвіться будь ласка. Заздалегідь дякую