PR CUAET
-
А есть те кто никогда не проходил ВЛК, ну только в 16 лет и больше в военкомате не был и не призывался, и показал статус «на облiку»?
-
А якщо project coordinator? Може по обовʼязкам більше підходить?
-
Нотаріус не підтверджує і не засвідчує родинний зв’язок. Він засвідчує що підпис зроблено саме тією людиною яка вказана. Аплікант взагалі не має бути присутнім у нотаріуса, лише канадський пр/громадянин, який підписує імм0191. По документах що підтверджують рідство - вони не вимагаються в чек лісті, дозапитів на такі документи ми теж поки не бачили. Але якщо ви дуже хочете перестрахувтись можеа додати свідоцтва про народження матері, де видно бабусю як матір, саідотства про шлюб, якщо є зміна прізвищ і ваше свідоцтво про народження.
-
У групі вотцап людина писала, що відповіла на портал що не в Канаді і вказала дату. В результаті все зависло і вдалося фіналізувати мало не через рік
-
Привіт. В 05:44 я отримав листа с запитом на справки о несудимісті. (Хоча я в аплікації я додавав лист з поясненням чому це неможливо : одна із країн Індонезія в них прям на сайті консульства пишуть що не видають справки з моїм типом візи що була) , інша - Китай там також неможливо отримати. В 5:47 прислали запит на біометрію і листа що вони отримали аплікацію. Це AOR на фото чи ні ?
-
Перечитайте опис обох ноків і подивіться що буде ближче
-
Всім привіт, можливо хтось знає, якщо ви відпрацювали один рік на офіційній роботі (фул тайм) і бажаєте подаватися на ПР, чи потрібно працювати надалі на тій же самій позиції? Чи можна одразу як відпрацюєте 1 рік, іти на іншу посаду? А також при подачі на піар, чи можна виїхати за кордон? Буду безмежно вдячний за відповідь, дякую)
-
Всім привіт, можливо хтось знає, якщо ви відпрацювали один рік на офіційній роботі на повну ставку, і вже подалися на піар або плануєте подаватися, то чи можна змінювати робочу позицію? Та чи можна виїхати закордон якщо ви вже подалися на піар? Буду вдячний за відповідь, дякую)
-
Чи не знаєте випадково який % зі зняття?
-
Ну вот это то о чем я говорила вчера в 9 вечера уже было на входе на портал 2000…,сейчас видела скрины пять тысяч…так что я погорячились с 12 ночи с 12часов дня 10 го числа надо в очередь становится 😂😂😂Бред, если только они не разгонят очередь в 10 утра
-
Можна, мало б бути в будь-яких, питайте
-
@ADstar ваше повідомлення перенесено у гілку Федеральний етап