PR CUAET
-
Перенесено на 11😅🍀
-
Стільки, скільки потрібно, щоб інші заповнили 440 місць, якщо нічого не впаде
-
Липня
-
А коли воно пропускає по черзі то у вас є скільки заманеться часу там сидіти? Не зовсім розумію ці схеми 😵💫
-
Доброго дня! Чи є у когось приклади рекомендаційний листів для гум. програми?
-
Підкажіть будь ласка чи є якесь коротке відео про те які документи потрібно подавати? І хто може податись? Бо офіційний сайт дуже запутаний 😅Мені скоро 20 і чи зможе мене мама подати разом з нею якщо у неї тут sister in low?
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка. Для AOS, переклади дипломів мають бути завірені нотаріально чи вистачить печатки бюро перекладів? Дякую
-
Звідси
-
Доречі хто знає як то зробити. Іноді воно викидає на сторінку Альберта акаунт Як з тої сторінки перейти до сторінки з подачею?
-
t.me/prcuaet/1783/243358
-
Потому что вы и ваши друзья так решили?
-
Так, ви ще депендант мами. Але sister in law не є родичем через якого можна податись. Якщо ви маєте на увазі саме сестру її чоловіка (sister in law). Якщо ви маєте на увазі зведену сестру, то можна. Відео подачі є, сайт теж інформативний, є інструкція до програми. Розберіться уважно і все вийде ☺️
-
Привіт. Хтось може допомогти? З такою ситуацією, не можу редагувати ( внести зміни) в аплікацію. Що робити?🙏🙏🙏
-
В интернете много примеров
-
Нельзя выезжать до карточек и точка А те ,кто думает ,что можно выезжать Пожалуйста выезжайте и ждите потом проблем
-
Да, сейчас обязательно нужно показывать наличие финансовых средств. Это 20600$, могу немного в сумме ошибаться, на проживание и средства на оплату обучения или квитанцию об оплате. Заявка на стади пермит подаётся не на основании ворк пермита по CUAET, а на общих основаниях.
-
Они на гуманитарную программу такие же Обычное письмо работадателя о вашей характеристики Там ничего сложного нет
-
В чеклисті це написано
-
Бачила просто рекомендаційні листи від роботодавця для іншої роботи, але нічого по гуманітарному напрямку
-
Ми подалися !
12 Jan 2024, 17:45
215889/429531
4 minutes ago