PR CUAET
-
Чи можна зробити евалюацію диплому в Україні і привезти ( передати) сюди. Може скоріше і дешевше буде?
-
Без понятия, но это нас не касается я думаю... ничего кроме того что я описала никому делать не нужно, внутри портала подаете и все
-
А хтось може сказати чому там написано що ти маєш withdraw your application? Це чого стосується??
-
Чого взагалі там перевіряють так довго , що це ?
-
Это логично и правильно. Все адекватные люди так делают 👍🏻
-
Так
-
Щось чути про сьогоднішні стріми? Хтось подається? Відкрили вже?
-
Дозапитів ще немає, бо мало кейсів пройшло. Але я дуже рекомендую надавати документи які показують родинний зв'язок (свідоцтва про народження/одруження, тощо)
-
Значить не встигли , вони коли набрали відключили можливість оплачувати і може тому ви далі не змогли пройти
-
В Канаде они берут очень дорого Если вам для ПР В Украине в 10 раз дешевле это стоит
-
Тому що по умовах програми подаватися лише може людина яку в Канаді (тобто на той момент ви є резидентом Канади, навіть якщо на трошки)
-
www.facebook.com/ukrconstoronto
-
Скоріш за все о 10 годині відкриють
-
сума коштів за навчання +26 тис на одного дорослого на проживання на рік
-
Зараз вже ні
-
В тому то і справа що по цьому коду ви зможете (теоретично) отримати закритий ВП, без потреби ЛМІА, Зазвичай подабний закритий ВП з офером дають 50 балів
-
Будь ласка підскажіть коли відкриваються слоти зараз в консульство Торонто ? На подачу на паспорт? І це реально їх піймати?
-
Ні у кого такого не було? Колишній роботодавець новий реф лист не видає з датою видачі, думаю в LoE прикріпити скріншот з adobe reader, щоб показати, коли документ був створений. Гадаєте підійде таке?
-
У мене вже fees було сірим, а сабміт не працювала
-
Так я розумію, але попасти можно тільки за попередньої записи. А як записатись? Скільки не питаюсь немає місць , стою в черзі .
12 Jan 2024, 17:45
215937/428368
about a minute ago