PR CUAET
-
Два слова від мене про виїзди. В загальному краще нікуди не їздити - якщо немає поїздок немає проблем. В тому числі поїздка це завжди певний ризик в поверненні (загубили паспорт наприклад, не почадили на літак, не впустили на кордоні, тощо), при любих статусах до ПР. Хоча часто звісно мінімальний. По гуманітарній, в Україну я б точно старався не їздити. Проте наприклад в відпустку чи кудись по справах, якщо це не заперечує ті аргументи які ви наводили - то це не повинно впливати. Теоретично навіть в Україну якщо поїхати це може не впливати, якщо це напряму не суперечить вашим аргументам. Хоча тут звичайно ризиків більше. Порада клієнтам в нас дійсно завжди - чим по менше рухів, тим краще. Бо нам потім з наслідками розбиратися ))))
-
Як довго ноутси робили?
-
В моей и мужа пиар-картах допустили несколько ошибок и я, на свою голову, решила их исправить ещё на этапе ecopr. Там специальная процедура, нужно подать запрос, отослав стопку документов по почте. На исправление ошибок они берут полгода) в итоге карты мы получили зимой (а пиар летом). Но! Ирония в том, что ошибки они так и не исправили) короче, охотно верю что человек ждал 8 месяцев 🫠
-
То виходить, що в чергу треба ставати вже… на 11.
-
Через мобильный интернет
-
Для статистики, вчора зранку , доволі рано, була черга 105 людей. А всі ще питали, а навіщо вони там сидять )