PR CUAET
-
В моей и мужа пиар-картах допустили несколько ошибок и я, на свою голову, решила их исправить ещё на этапе ecopr. Там специальная процедура, нужно подать запрос, отослав стопку документов по почте. На исправление ошибок они берут полгода) в итоге карты мы получили зимой (а пиар летом). Но! Ирония в том, что ошибки они так и не исправили) короче, охотно верю что человек ждал 8 месяцев 🫠
-
А вы вроде выходной на 11 брали, а походу на до было начиная с 10го
-
@OstapBosak Добре: питання було у відпустку кудись злітати недалеко, не в Україну точно і не в Європу(бо далеко). дякую
-
Ну это комедия ...😭😭😭
-
То виходить, що в чергу треба ставати вже… на 11.
-
Місяць рівно чекав після того як оплатив .
-
Це краще уточняти з адвокатами які займаються мандамусом
-
Так , а как вы планируете действовать для 11го числа, становиться в обед 10 го в очередь? Будет же тоже самое что сегодня но раза в 4 больше
-
Але всі адвокати як один радять не виїжджати між COPR та отриманням карток.
-
Я подаюся, але черга поки що забита. На сьогодні подається реально чоловік 100-200, але решта черги думає що буде подача на АОС, тому ефір забитий
-
Короче у меня начинается паника уже
-
У вас перевіряють довідки про несудимість. Ймовірно, в вас швидше буде, ніж в нас. Вас не передавали до cbsa
-
Дочитала уже, ну вот я так думала с планшетом сделать..
-
Через мобильный интернет
-
Для статистики, вчора зранку , доволі рано, була черга 105 людей. А всі ще питали, а навіщо вони там сидять )
-
Ну у меня вопрос, пока вы будете ехать на работу и ноут без интернета, оно не слетит? Или я думала раздавать телефон с интернета..
-
Я тоже так планировала, но думала с 12 ночи...,но это поздно уже будет...Какой ужас если честно
-
То вночі не спати, так? Щоб контролювати
-
Я планую з особистого ноутбука заходити через мобільний інтернет щоб не міняти IP і брати його з собою на роботу
-
За 24 години кожні 30 хвилин буду заходити в чергу на інших браузерах і девайсах, щоб були різні точки входу.
12 Jan 2024, 17:45
215964/439187
4 minutes ago