PR CUAET
-
Так я вчера захожу в инсту вечером,смотрю истории знакомой она пишет игры начались, я в очереди2000, а я говорю, так перенесли на 11е, она не знала, написала спасибо и пошла спать , так это было 9 вечера
-
Посоветуйте! Бабушке ( 85 лет) продлеваем visitor permit. На сайте просят загрузить “Proof of Means Financial Support “ Она не работает, банковских Statements нет, т.к нет доступа к приложению украинского банка. Подскажите: что писать, там нужно обязательно загрузить этот файл.
-
То же самое
-
Вчора експерементували. Біля 2 годин здається
-
Так(( скаже, що у вас нове місце в черзі. Вирахувати, коли саме в неї стати- неможливо . Тобто дійсно сидіти пару днів і сподіватися на удачу
-
Таких буде багато, але ні стать ні сексуальна орієнтація тут не грає ролі. Тут грає роль лише бекграунд людини, або банальне невезіння (вибіркові перевірки ніхто не відміняв)
-
Це повинен робити також роботодавець чи може і співробітник?
-
Ну одне рдує, по цій програмі обіцяли не відбивати заявки як неповні, тому якщо щось будуть слати запити
-
Это и есть мой вопрос... когда добрался на подачу.... в самом портале,сколько ты там находишься, обновляя страницу, до 10ти утра пока не станет активна кнопка,реально ли это делать
-
А ви подаєтесь чи просто так чергу займаєте?
-
Все, люди, це і є черга на подачу…
-
Зарано теж безтолку
-
А у вас скільки сторінок Ноутсів ?
-
Черга не злітає навіть якщо він в сплячому режимі
-
Але якщо зарано, то прийде ваша черга в 5тій ранку, і до 8ї вже вибє
-
ну сейчас она двигается примерно 500 человек в час
-
Може злетіти, бо там куки хеш оновлюють кожен раз як змінюється черга, і старий куки вже не приймає.
-
Я знаю декілька родин з супругом-росіянином протилежної статі, які отримали піар за 6-8 місяців з дня подачі аплікації.
-
То просто лишити комп і відключити сплячий режим ?
-
Ну как минимум шансы равны будут и на удачу кто обновит,кто проскочит, в указанное время, а не играть в странные гонки за сутки
12 Jan 2024, 17:45
215998/431151
3 minutes ago