PR CUAET
-
Так це ок. Вам просто потрібно щоб цей НОК був основним в ЕЕ Ви можете самі вибирати основним який хочете серед тих по яких ви працювали хоча б рік. Ну і 300 балів треба набрати І щоб в ЕЕ пустило з ІТ НОК треба англійську здати на 7
-
www.reddit.com/r/ImmigrationCanada/comments/100bnau/megathread_processing_times_permanent_resident/
-
Никто не встречал описание всех этапов на фед этапе? Например АОР, потом медицина и т.д. Чтобы понимать на каком этапе процесс и сколько осталось, и что каждый из них означает
-
Волнение делу не поможет, расслабляйтесь и ждите, это месяца)
-
буде видно крч)
-
ну але вниз по черзі теж
-
Если вернется можно переподать, главное чтобы не отказали.
-
є такий внутрішній страх)
-
Головне щоб назад не вернулась заявка а то так хд добре що хоч подали це все
-
Главное что процесс идет)
-
тоді вже пофіг чи 4 місяця чи скільки)
-
Ух... Головне щоб коли хоть дойшло) А наприклад не вернули через щось не так заповнене
-
Я ждал 4, вот только получил, надеюсь у вас будет быстрее
-
напишіть на цей e-mail або задзвоніть. і буде Вам перелік нових анонсованих професій. For more information, contact: Nipun Taneja Immigration and Career Training Regina Phone: 306-510-2786 Email: nipun.taneja@gov.sk.ca
-
То це мається на увазі якщо купляєш два додаткових конверти на двох людей,вони і є оплата за зворотню доставку,правильно я зрозуміла?
-
Спасибі 🤝
-
Не знаю Може й так Знайомі відправляли два малих і їм окремо прийшло дві довідки в окремих конвертах на чоловіка і жінку з різним терміном Тому я теж написала про те як робила я
-
Пока не отправлено, можно все корректировать
-
На зворотню теж один маленький
-
я пхав конверт за долар в конверт за долар) Так теж можна
12 Jan 2024, 17:45
Post 21599 of 402775
about a minute ago