PR CUAET
-
В этих подачах нет ничего справедливого, и ничего логичного,смиритесь уже
-
Кількість місць майже не змінилася, просто розбили помісячно. Але квота по ТЕХ ледве ледве набиралася. Квота АОС пережата раз в 5. А на кожну місячну подачу мінімум 20-1 конкуренція. По Тех такого немає. Там в гіршому випдаку 1-2
-
Я туди поки ще не зайшов )))) Вчора десь за 2 години викинуло
-
Дякую)
-
Дякую за відповідь)
-
Сподіваюсь бал по CEC впаде трохи. 522 виглядає як щось нереальне
-
Або на пів року залізти в один з цих НОКів
-
Можливо я помиляюся, я з памяті сказав. Стаді пермітами рідко займаюся
-
Да ну, из-за АОС у нас теперь тоже очереди (( еще и количество мест убрали. Несправедливо конечно
-
Не потрібно
-
Остап, а вас не викидає з кабінету?
-
Доброго, такой вопрос. Подавался на визу в весной 22 через посредников и нет доступа к аккаунту ircc. Как можно восстановить так как появилось жгучее желание продолжит ворк пермит . Может звонок на горячую линию поможет ?
-
+11
-
Англійська 11;11;10 та 8-письмо. Готуюсь щоб підтягнути письмо, але також заспокоюю себе, що через пів року буде 2 роки канадського досвіду і відповідно більше балів.
-
Черга рухається дуже грубо якщо, десь 500 на годину .
-
Я жду 10... если сайт не рухнет, то значит завтра уже можно занимать очередь на 11 число
-
Щоб ви порекомендували, чекати поки відкриють ту форму чи подаватися по AOS, якщо eligible по двух програмам?
-
@OstapBosak, можете підказати?
-
Усім привіт! Є декілька питань по програмі "Family reunification for Ukrainian nationals", буду вдячний за допомогу! Питання: 1. Які середні сроки розгляду заявки від моменту подачі до отримання? 2. Чи треба буде здавати біометрію/мед огляд якщо проходили це для CUAET Visa? 3. Написано що потрібно бути фізично присутнім під час подачі та отримання, чи є поради як краще розрахувати коли можна виїхати після подачі та коли треба повернутися? Чи достатньо для цього відслідковувати статус заявки, щоб повернутись на певному етапі? Якщо так, то на якому етапі? Попередньо дякую!
-
Я так розумію що нову заявку також треба робити, бо час втрачаю
12 Jan 2024, 17:45
216093/429575
8 minutes ago