PR CUAET
-
Англійська 11;11;10 та 8-письмо. Готуюсь щоб підтягнути письмо, але також заспокоюю себе, що через пів року буде 2 роки канадського досвіду і відповідно більше балів.
-
Черга рухається дуже грубо якщо, десь 500 на годину .
-
Я жду 10... если сайт не рухнет, то значит завтра уже можно занимать очередь на 11 число
-
Щоб ви порекомендували, чекати поки відкриють ту форму чи подаватися по AOS, якщо eligible по двух програмам?
-
@OstapBosak, можете підказати?
-
Усім привіт! Є декілька питань по програмі "Family reunification for Ukrainian nationals", буду вдячний за допомогу! Питання: 1. Які середні сроки розгляду заявки від моменту подачі до отримання? 2. Чи треба буде здавати біометрію/мед огляд якщо проходили це для CUAET Visa? 3. Написано що потрібно бути фізично присутнім під час подачі та отримання, чи є поради як краще розрахувати коли можна виїхати після подачі та коли треба повернутися? Чи достатньо для цього відслідковувати статус заявки, щоб повернутись на певному етапі? Якщо так, то на якому етапі? Попередньо дякую!
-
Я так розумію що нову заявку також треба робити, бо час втрачаю
-
підкріпив усі доки що вони запитували та скриншот доказ що були прикрепленні але не сабмітені. Та лист прохання пояснювання до них щоб переглянули рішення. Як гадаєте е шанс що переглянуть? І коли вони зазвичай обробляють цій запрос? Дякую
-
Медицину зараховують (але не у всіх) до 4 жовтня 2024 ту, яку прохоидили на куает. Після цієї дати, треба буде заново здавати (якщо медицині більше року)
-
Швидше за все ви ще й по ЕЕ eligible, створіть там профайл
-
2. Біометрію здають нову по всім програмам на ПР.
-
Вы должны вернуться к принятию портала 1 или в течении 7 дней как он прийдет. И принять его в Канаде. Предшедствующий ему этап это eligibility, письмо о том что вы eligible для этой программы и список документов, который надо подтвердить. Следите за практикой других, какое время будет между eligibility и портал 1 и так расчитывайте возвращаться.
-
Але в мене черга прискорилася, що знов же каже лише про те, що не вирахувати ((
-
Сайт не лег, очередь идет ,что и требовалось доказать,добро пожаловать в ад товарищи)
-
Коли прийде запрошення. Інколи приходить разом з АОР, іноді ще чекати треба. Без запрошення не зможете зробити.
-
Це треба чекати AOR і тоді можна йти здавати, я так розумію? Бачив зверху що чекають по пів року на AOR?
-
Це точно
-
Ура 🙌🏽
-
На якому сайті і як ви кабінет свій зареєєстрували? Підкажіть будь ласка
-
А що означає eligibility requirements?
12 Jan 2024, 17:45
216106/433789
less than a minute ago