PR CUAET
-
Добрый день. На днях получил endorsement. Поделитесь пожалуйста дальнейшими действиями. Девушка выше бросала видео, там в принципе все относительно понятно, но может все таки есть ещё какие-то нюансы. Например что такое GCkey?
-
Підкажіть, будь ласка, кількість аплікантів від компанії в декларації від роботодавця повинна бути за цей календарний рік на AOS, чи за весь період існування компанії і подачі на будь- яку програму?? Дякую.. @OstapBosak
-
А возможность заполнять заявки открылась уже?
-
Або ввечері. В залежності від кількості людей в черзі. Зарано і запізно щоб не потрапити
-
Я можу проконсультувати також по отриманніз з Портгалії та Чорногорії)) разом ми - СИЛА)))
-
Я думаю, что вам тоже уже скоро придет 🙏🏼
-
Привіт знову не зайти на сторінку, хтось має якусь інформацію , говорили що розглядають зара березень так ? Цікаво може вже й до квітня дійшло
-
Доброго дня! Потребую поради, будь-ласка. Подалися на початку грудня, звісно ж ще не має АОР. Медікал екзам робили в 2021 і посилались на тимчасову полісі, що діє до Жовтня 2024. Розуміємо, що навряд чи до того часу нам зарахують медицину. Мама планує подорож і тому думаємо чи можно просто зараз піти і здати upfront medical exam на PR. Щоб потім, коли вони запит пришлють вже його мати і не бігати (не відомо в якій країні мама буде на той час). Чи можливо таке зробити і чи має сенс? Дякую!