PR CUAET
-
Від квітня
-
Пробувати можна всюди. Куди зайшли - там і подали. АЛе я думаю форму мали б скоро відкрити
-
интересно какое максимально число очереди дойдет 30000?)
-
Клас, зашвидко встанеш в чергу, тебе вибьє , перекине на сам початок черги, і можеш забути за подачу бо черга вже буде понад 10к, гіршої системи я давно не бачила 😌
-
Это не лично вам,просто так получилось..Это обобщением я писала
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, якщо додаток до диплому не прошитий чи може бути відмова від WES? Чи можна підтвердити диплом без прошитого додатку? Апостиль запросив заяву про не прошитий додаток але який може бути результат не кажуть. Дякую
-
Я подалася минулого разу.
-
Думаю це був жарт
-
да, но люди которые в очереди были 7000 податься не успели и вообще некоторых без очереди пускало и то выбивало то нет, было много лагов. Я не собираюсь ничего никому доказывать, не становитесь в очередь,мне же проще,хотела помочь просто
-
А ще на основі сьогоднішньої подачі , до четверга можуть бути і нові забавні цікавинки
-
Чому ви вважаєте що робота сайта повязана з цим, Вони же імейлом надсилають еліджибиті
-
скажіть будь ласка, знову хвилююся а ця відмова не як не вплине на наступну заявку, та в наступному подання на ПР?
-
та де ))) 5400
-
Ви вже дійшли в черзі?
-
Минулого разу черга не працювала нормально. Вже через тиждень хто добивав заявки, там вже черга працювала як сьогодні
-
Не повинна, але не забутьте її вказати.
-
Доброго дня! В мене виникло декілька питань щодо common law pr application, може хтось стикався з подібним та знає, підкажіть будь ласка, буду дуже вдячна 😇 1. Чи потрібно мати листи від друзів і родини як доказ відносин? 2. Щодо питання про родичів of principal applicant у Канаді (форма 5532e), там запитують про місце їхнього народження, я маю писати це так, як написано в їхньому свідоцтві про народження, чи це лише приблизно? 3. Якщо у нас є спільна дитина, чи повинен спонсор підписувати Financial Evaluation, якщо дитина вже має Canadian citizenship? 4. Стосовно фото для application, у вимогах написано що на зворотній стороні повинна бути дата і тп, але також сказано, що для digital я можу прикріпити чек, тобто, я так розумію, просто зробити скан чеку і додати разом, чи все ж таки потрібно и зворотню сторону?
-
29 травня. Поки що тиша. Якщо не важко, то дайте знати коли отримаєте invitation. Тоді хоч приблизно буде зрозумілий таймінг.
-
Ну чому , вона може позмагатися з тим місяцем спокійно ) теж чудово було. А тепер спокійно без істерики, просто ваш номер в черзі 100 мільйонів , ніхто не винен , просто всі сюди хочуть))
-
Тогда было вроде 21000
12 Jan 2024, 17:45
216153/429915
about a minute ago