PR CUAET
-
А зі стаді пермітом можна отримати сін номер?
-
Такого в меню нема на жаль
-
Скажіть будь ласка, ті хто обновляв дані в Резерв+, чи швидко зв'явився QR код, чи то може потрібно його довго чекати? Мені в посольстві казали що треба обновити дані за три дні до візиту до них. Не знаю чи пов'язано це саме з QR кодом, чи ні.
-
Пишуть що при оплаті викидає(
-
Ви швидше за все подалися на СТаді Перміт
-
Так не буває.
-
В одній заявці, вказували і на стаді і на ворк.
-
Процесс сдвинулся.. теперь вот интересно выдадут ли готовый паспорт (Эдмонтон) без обновления данных в резерв +🧐
-
А кожен аркуш має порядковий номер і підпис/печатку університету?
-
GCKey это аккаунт который Вы сможете зарегистрировать после получения AOR и где будете видеть изменения в вашем деле
-
Теж що і в нас))
-
Ну, навряд чи ви в заявці на гуманітарну програму вказували, що один з факторів, чому ви подаєтеся на гуманітарну - це небезпека для вас у Мексиці
-
Але цікаве тут інше, там хтось пише що стартував о 10 рм і був 5000 в черзі. А в нас в такий час якщо відкрити то це десь 11-12к 🤷♀️
-
Прикольно 🤯
-
Ні, він написав що о 2 рм став
-
Ось всі доступні варіанти
-
Він написав що почав заповнювати в 10am,але як таке може бути якщо я досі в черзі а зайшла набагато раніше
-
Буду пробувати замовити новий
-
Він був закріплений степлером але не прошитий . зараз кожна сторінка окремо. Порядковий номер має кожна сторінка але підпис і печатка лише на 6 сторінці
-
Дівчата привіт, я проводжу онлайн ефіри безкоштовно і сьогодні у мене в ефірі міграційний консультант - кого цікавить пишіть в особисті - дам лінк
12 Jan 2024, 17:45
216231/438170
7 minutes ago