PR CUAET
-
Він написав що почав заповнювати в 10am,але як таке може бути якщо я досі в черзі а зайшла набагато раніше
-
Буду пробувати замовити новий
-
Він був закріплений степлером але не прошитий . зараз кожна сторінка окремо. Порядковий номер має кожна сторінка але підпис і печатка лише на 6 сторінці
-
Дівчата привіт, я проводжу онлайн ефіри безкоштовно і сьогодні у мене в ефірі міграційний консультант - кого цікавить пишіть в особисті - дам лінк
-
Короче, я все проверила, можно блокировать, но не выключать ноут, можно менять сеть (переключалась с моб на WiFi) место в очереди сохраняется
-
Не видумуйте. Непридатні залишилися, немає обмежено придатних
-
Спробуйте TR to PR
-
Для того, щоб податися на продовження ворк перміту, вам не треба той акаунт, який ви використовували при поданні на візу КУАЕТ. Вам треба створити аккаунт GCKey, і звідти подаватися. Такі вимоги в IRCC
-
Ой. То я помилилася. Там на скріні видно що ам.
-
Дякую
-
Мені прийшов код зразу. Я все робив в консульстві
-
10 pm це вчора
-
Я може щось не розумію, але нащо так багато людей заходить якщо вони не будуть подаватися на туризм на тех напрямок? Щоб що, просто подивитися на неактивні кнопки?)
-
В коментарях почитайте. Дівчина пише що стартувала о 10 ам. І була 5000
-
Він обмежено придатний у воєнний час, тому підлягає призиву, але з деякими обмеженнями. І тому він на обліку
-
По идее да
-
Тобто сплячий режим ок ?
-
Не знаходить
-
Він там був з 2 ночі. То анкету він почав в 10
-
Я зайшла після 11:00 щоб затестити як працює черга, думаю всі хто дійсно мали податися, заходили раніше 10
12 Jan 2024, 17:45
216247/453021
5 minutes ago