PR CUAET
-
Ви смієтеся, але по Рурал можна іти на інший досвід, тобто знайти нову роботу, навіть не повязану, переїхати, і умовно за місяць подаватися. - Профіт ) Хоча якщо переїзжати, то як на мене НьюФаунленд ще простіше )
-
Вітаю. Дуже специфічна ситуація, потрібна проконсультуватися, чи є тут консультант якому можно в приватні повідомлення написати?
-
На Рурал набагато меньший потік, і в двічі пднята квота. Минулого місця квота закрилася за 10-12 днів
-
Всегда есть вариант ехать в Рурал😂
-
Привіт спільноти ! Прилетів запрос ! Підкажіть чи потрібно перекладати диплом і атестат про освіту по запросу і чи потрібно заповнювати форму 5546 по мілітарі ?! Дякую всім 🙏🏻
-
Не потрібно. В вас там судячи по всьому випав період 2015/06-2015/09 Ну але нову звісно заповнюйте по сьогодні
-
Не спати всю ніч і молитися
-
колдовать,молиться,продать душу дьяволу
-
Манітоба - так
-
Дивлячись яка провінція
-
То есть я все еще залогинена, не выкинуло с учетки
-
Хіба зараз є черга, в яку може викинути ? Я заходила просто так
-
За час меня не выкинуло
-
У нас була цікава ситуація, з п'яти членів сім'ї прийшов лист пройти медогляд лиша на одного з синів. Я розумів, що він нічим не відрізняється від інших, і подзвонив в IRCC уточнити. А ми всі проходили медогляд раніше, коли приїхали в Канаду по CUAET. В результаті розмови з IRCC ми це проговорили, вони щось поуточнювали у себе прям під час розмови, і зарахували медогляд всім
-
Я с вами у меня такие же цели
-
Люди хто знає, якщо сестра прибуває 22 липня у Торонто, чи видадуть їй Work permit та грошову допомогу?
-
Знает ли кто то где в налогах можно посмотреть сумму которую обозначили до Канады ,хочу проверить но не знаю в каком пункте нужно смотреть
-
Чи потрібно на співбесіду робити ксерокопії документів ,чи тільки оригінали ?
-
Дякую
-
Почему они не могут отключить все и в 10 часов включить. Если сегодня такое творится с этой очередью, то что будет на AOS. За ночь просто ляжет сайт опять
12 Jan 2024, 17:45
216390/447295
3 minutes ago