PR CUAET
-
Терпения нам всем.
-
Подача была январь 11
-
Дякую
-
(888) 242-2100 Спочатку вводите свій UCI, потім підтверджуєте, що він коректний (цифра1), потім з опцій обираєте 3 (питання, які часто задають стосовно аплікацій), з наступних опцій обираєте 2 (спонсорування для ПР), і нарешті 0 (поговорити з оператором).
-
Нет
-
Я здавала на NE недалеко від Sunridge mall, теж було все ок 🤷♀️
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/post-march-31-ukraine.html
-
Отримала нарешті на пошту ворк перміт до 2027)
-
Коли Ви подавались? :)
-
Добрый, есть ли кто тут кто проходил влк до войны был обмежено придатний и в Резерв пишет «інформація не повна потребує уточнення»
-
15 січня
-
Привіт! Хтось отримував паспорт новий в Оттаві, заявку на який подали до квітневого закону?
-
Пришло письмо о подтверждении биометрии. И то только супруге , у меня тишина
-
С 24.01 была тишина
-
А у нас сегодня первые движения в аккаунте!!!
-
Это вы сразу при подаче оплатили биометрию?
-
Скажіть, якщо подався і зараз на стадії коли вони прийняли в роботу і чекаю на апрув, чи треба досидати оновлений ворк перміт, який прийшов на днях?
-
Урааа. Подача 1 грудня ( 2 дорослих 2 дітей), прийшов запит на біометрію сьогодні 9.07, окремого листа AOR не було. В трекері зареєструвалась.
-
Ще листопад висять не туди і не сюди. До січня ще чекати і чекати
-
@OstapBosak якщо я працюю фултайм на пейролі, паралельно відкрив корпорацію в Онтаріо під свій сайд-проджект (магазин на етсі), де я є єдиною людиною в компанії, чи можу я собі зробити LMIA як Owner/Operator? Корпорація існує 7 місяців.
12 Jan 2024, 17:45
216468/439023
5 minutes ago