PR CUAET
-
Отримала нарешті на пошту ворк перміт до 2027)
-
Коли Ви подавались? :)
-
Добрый, есть ли кто тут кто проходил влк до войны был обмежено придатний и в Резерв пишет «інформація не повна потребує уточнення»
-
15 січня
-
Привіт! Хтось отримував паспорт новий в Оттаві, заявку на який подали до квітневого закону?
-
Пришло письмо о подтверждении биометрии. И то только супруге , у меня тишина
-
С 24.01 была тишина
-
А у нас сегодня первые движения в аккаунте!!!
-
Это вы сразу при подаче оплатили биометрию?
-
Скажіть, якщо подався і зараз на стадії коли вони прийняли в роботу і чекаю на апрув, чи треба досидати оновлений ворк перміт, який прийшов на днях?
-
Урааа. Подача 1 грудня ( 2 дорослих 2 дітей), прийшов запит на біометрію сьогодні 9.07, окремого листа AOR не було. В трекері зареєструвалась.
-
Ще листопад висять не туди і не сюди. До січня ще чекати і чекати
-
@OstapBosak якщо я працюю фултайм на пейролі, паралельно відкрив корпорацію в Онтаріо під свій сайд-проджект (магазин на етсі), де я є єдиною людиною в компанії, чи можу я собі зробити LMIA як Owner/Operator? Корпорація існує 7 місяців.
-
Так, завжди треба додавати оновлені документи.
-
А вот пишут рурал достигли цели и кнопка серая..
-
У вас была семейная заявка?
-
Кто знает что это означает?
-
Добрий день! Підскажіть, будь ласка, чи існують програми для подачі на РR (Ontario ). 19 років, студент університету, work permit CUAET and study permitдо серпня 2026. Дякую за відповідь.
-
Хтось робив дублікати документів тут в Канаді (а саме свідоцтво) скільки часу займає видача?
-
Добрий день! Підскажіть, будь ласка, чи існують програми для подачі на РR (Ontario ). 19 років, студент університету, work permit CUAET and study permitдо серпня 2026. Дякую за відповідь.
12 Jan 2024, 17:45
216475/427510
2 minutes ago