PR CUAET
-
Так ви ж її Скасували ! Звісно ви не можете нічого зробити, ну і на мобільному може деякі функції не видно, то спробуйте на компʼютері , може там побачите ще якісь кнопки
-
Доброго дня. Пропоную бухгалтерськi послуги у Канадi: - подання податкових декларацій персональних та по корпорацiям, - реєстрування корпорацій, self employed та GST/HST account, WSIB, Payroll. -child benefit Звертайтесь за тел 647-819-2707.
-
Я перепрошую, а де можна подивитися підтвердження цієї інформації, я маю на увазі необхідність надання інформації про оновлений ворк перміт? Заздалегідь дякую
-
Доброго дня. Пропоную бухгалтерськi послуги у Канадi: - подання податкових декларацій персональних та по корпорацiям, - реєстрування корпорацій, self employed та GST/HST account, WSIB, Payroll. -child benefit Звертайтесь за тел 647-819-2707.
-
-
-
Через несколько дней будет окончательное решение)
-
Реально самому податись чи потрібен юрист?
-
Ви запитували?
-
Только что и мне пришло письмо о подтверждении биометрии
-
Ну бачите , як в них ідеально запрацювало.
-
Запитайте у офіцера.
-
Да, похоже что и рурал набрали и в этот раз очень быстро
-
Я розумію, що все потім анулюється
-
Ну при подачі я розумію, а навіщо надавати оновлений перміт, який в цьому сенс, якщо вони його і так бачуть
-
Ви запитали конкертне питання. Я відповіла. Є вимога показати усі WP/SP/VR до подачі та під час подачі! Після підвердження статусу ПР їх мають анулювати.
-
А по UCI ця інформація не доступна?
-
вибачаюсь ще таке питання, можно податися одночасно на візітор рекорд та на стаді перміт дитині, тобто зробити дві заявки, на всяк випадок. дякую?
-
Підкажіть скільки часу займає зробити дублікат свідоцтва?
-
дякую за відповідь, дуже непогано
12 Jan 2024, 17:45
216506/429791
about a minute ago