PR CUAET
-
Ви запитали конкертне питання. Я відповіла. Є вимога показати усі WP/SP/VR до подачі та під час подачі! Після підвердження статусу ПР їх мають анулювати.
-
А по UCI ця інформація не доступна?
-
вибачаюсь ще таке питання, можно податися одночасно на візітор рекорд та на стаді перміт дитині, тобто зробити дві заявки, на всяк випадок. дякую?
-
Підкажіть скільки часу займає зробити дублікат свідоцтва?
-
дякую за відповідь, дуже непогано
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/apply.html#step1
-
www.canada.ca/content/dam/ircc/documents/pdf/english/kits/forms/imm0190e.pdf
-
Да, есть www.alberta.ca/aaip-rural-renewal-stream-community-designation
-
Будь ласка, підкажіть які документи потрібно для оформлення PR для воззʼєднання сімʼї?
-
Так, мене туди міграційний консультант відправляв поки АОС був закритий)
-
А ви впевнені що він підпадає під категорію Рурал?
-
Дякую, вдалося
-
Щиро дякую вам 🙏🙏🙏🫶
-
Доброго дня. Хто знає причинину різночатання в кабінеті, в Details about your application status пише Biometrics We have not received your fingerprints. Check your biometrics request message below for details, а в Applicant information Biometrics ххххххххххххххххххххх Date of Biometrics Enrolment: June 21, 2024 Expiry Date: June 21, 2034?
-
Я живу у втричі меншому по населенню місті, і воно блін не Рурал 😂
-
Теоретично так. Але це не так щоб просто. Вам потрібно буде робити ЛМІА за загальною процедурою, тобто довести що немає таких працівників в Канаді, і треба найняти вас.
-
Друзья ,кто брал справку о несудимости с Грузии ?
-
Думаєте продовжать цю програму після жовтня? Хтось запитував?
-
Тоді нічого там не пишите, вам нададуть номер
-
Ні, перший раз
12 Jan 2024, 17:45
216521/435648
less than a minute ago