PR CUAET
-
Доброго дня. Хто знає причинину різночатання в кабінеті, в Details about your application status пише Biometrics We have not received your fingerprints. Check your biometrics request message below for details, а в Applicant information Biometrics ххххххххххххххххххххх Date of Biometrics Enrolment: June 21, 2024 Expiry Date: June 21, 2034?
-
Я живу у втричі меншому по населенню місті, і воно блін не Рурал 😂
-
Теоретично так. Але це не так щоб просто. Вам потрібно буде робити ЛМІА за загальною процедурою, тобто довести що немає таких працівників в Канаді, і треба найняти вас.
-
Друзья ,кто брал справку о несудимости с Грузии ?
-
Думаєте продовжать цю програму після жовтня? Хтось запитував?
-
Тоді нічого там не пишите, вам нададуть номер
-
Ні, перший раз
-
Привіт)підскажіть скільки часу десь чекати на номінацію після подачі?
-
До цього робили fair entry?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, що таке Calgary Transit Access ID?
-
Доброго дня, чи є тут бухгалтер? Який може безкоштовно відповісти на декілька питань
-
О, спробую. Маю цей додаток, як погодять по програмі спробую пошукати як там це зробити
-
Але ви можете скачати додаток My fare і онлайн купувати, тоді документи не потрібні)
-
Всім привіт. Таке питання. Чи є в когось такий випадок, що взагалі не було ні дії ні українського банкінгу, ( укр паспорт просрочений ) і якось зареєструвались у резерв+? І ще питання чи хтось після реєстрації отримав новий паспорт у консульстві?
-
Чудно, дуже дякую
-
Так, закордонний паспорт можна використати)
-
Зрозуміло, спасибі. І таке ще питання, тут вказано, що any client… must present their own photo at time of purchase У мого чоловіка немає місцевого id, права ще не обміняв, чи можливо буде йому придбати квитки, показавши до прикладу закордонний?
-
6-8 місяців
-
Дякую вам, буду мати на увазі
-
Малоймовірно
12 Jan 2024, 17:45
216534/438208
about a minute ago