PR CUAET
-
Підпадає. Але по тому місту є нюанси. Вони беруть заявки тільки з 4ох індустрій. Тому якщо роботодавець не в них, не податися
-
Угу, а я так розслаблено подавався. А виявляється, я ще в притик подав ... 😱
-
це воно? ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login
-
Можна
-
Галіфакс: Spring Garden, при вході, четвер 11 липня о 12.00. Якщо кому важливо: із містом не узгоджували.
-
а підкажіть що за трекер. я трекаю просто в кабінеті чи не змінився статус заявки та імейл звісно
-
1-3 місяці
-
Не зрозумів ( питання, що показав наявність диплома магістра, а подаю диплом бакалавра. Це проблема?
-
Так я и не говорил, что маленькие города плохое. Они просто меньше по населению чем тот же Эдмонтон.
-
Є ще неофіційний трекер, де всі відмічають свій прогрес і є можливість бачити загальну картину myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Реально. Я подалась із підтримкою знайомої, яка відповіла на кілька важливих питань, але документи збирала сама, лист писала теж. Але я подавала тільки на себе, із родиною... Все те саме, але більше документів. Треба бути уважним.
-
Цей не працює. Тільки gc cabinet
-
"Lethbridge ranked #1 in Canada on Crime Severity Index in 2021" рахуйте це також, там не сильно все змінилося за 3 роки)
-
У Вікторії сьогодні о 6й
-
Добрый день, подскажите пожалуйста ссылку для того чтоб доподать документы по гуманитарной программе @OstapBosak Благодарю 🤝
-
Написали вам
-
Ми робимо за 3-4 тижні
-
Доброго дня. Отримав лист в якому написали що заявку повернули , треба дозаповнювати форму imm 5476 (,форма представника) і знов податися або повернути кошти. В кого був такий випадок - що робили ?
-
тут тяжко поспорити з цим
-
краще там, де є робота.
12 Jan 2024, 17:45
Post 216568 of 386701
2 minutes ago