PR CUAET
-
Ні, я також чекала на цей слот.Був слот на нотаріальні дії в Торонто.
-
Можливо хтось, хтось писав на електрону пошту в Оттаву? Поділіться електронною адресою, дякую
-
Можно, если обновить данные о воинском учёте и словить слот через Дию.
-
Біометрія була одразу з AOR( may 6 ) Медицина по трекеру 5 червня , по кабінету 19 червня 🤷♂️ і там і там статус completed
-
Зрозуміло, а біометрія і медицина вже були? Дякую за відповідь
-
Так, це нововведення. Все є на сайті AOS.
-
Де підкажіть будь ласка якщо подаватися сімʼєю Це в кабінеті створюється одна заявка для всіх так ? Там документи такі як свідоцтва , паспорти для кожного окремо є місце прикріплювати ? Чи для всіх разом робити один пдф наприклад паспорти
-
Подзвоню їм завтра. Якщо так і я можу податись - ви мій герой❤️🫣 Бо я вже голову зламала як подаватись)
-
Можна тільки в тому випадку, якщо з кьюаркодом буде все ок (немає статусу "в розшуку", "потребує уточнення" і тд)
-
cfr.forms.gov.ab.ca/Form/AINP13484
-
У меня в конце было 3 человека беседуют, и нужно было ответить о чем они беседуют. А первая была диалог между продавцом мороженного и девушкой которая вроде бы хотела купить для мамы мороженное. Вообще тяжело. Один лисенинг не получился
-
А чи сьогодні варто очікувати сорти в Едмонтоні?
-
Вітаю ,моя дитина якій 16 років у березні хотіла податися на нову візу у новому паспорті але її переконали зробити visitor record так як їй казали що це для дитини ,але коли він сьогодні прийшов там написано що коли вона виїде їі сюди не впустять ! Питання як тепер податися на візу у новому паспорті ? Не розумію для чого потрібно вішітор рекорду робити як що хтось знає напишіть ,дякую
-
І як виглядає та деларація? Де її взяти?
-
А хіба поміняли час? Було з 5-5.30 25 червня
-
Подавайтеся на візу, то окремий процес. Якщо вам потрібно виїзжати та повертатися - треба віза. Якщо навчатися тут - стаді перміт. Якщо працювати - ворк перміт. І все це може бути одночасно.
-
Так сьогодні повинні бути від 6:00до 6:30. За Едмонтом часом
-
Тепер вже знаємо .. хоча питали в групі за візу ))) і за продовження ворк і стаді перміт )))
-
Так. Це TEER 5
-
Віза та візітор рекорд - різні документи
12 Jan 2024, 17:45
Post 216796 of 400572
4 minutes ago