PR CUAET
-
комент на facebook треба писати
-
Вам немає в кого гімном кинутись?! В мене є слот на липень, а у вас?!
-
Тому що людина не живе в Україні з 2017 року і не є податковим резидентом України
-
Country of residence це країна де у Вас найбільша кількість residential ties і з канадської точки зору у Вас є wp(наприклад с 2022-2025) і є внж у Польщі(наприклад с 2022-2025) але у Польщі адреса де людина проживає більшу частину року, є робота і банківські рахунки, тоді при таких даних Канада вважає людиною резидентом Польщі, але якщо брати цю програму, то в анкеті, як зазначив імміграційний консультант, потрібно вказувати Канаду і дату wp
-
Hunger games
-
А я намагаюся пояснити, що оверлап може відбуватися тільки якщо людину розріжуть навпіл і ці дві живі половинки відправлять по різних країнах. Чомусь ви вказуєте оверлап Польщі з Канадою, а про Україну цей момент відсутній
-
Я так зловила після 18:30
-
та ви послухайте вам ще не таке тролі розкажуть 😂
-
Навіть на сайт не пускає
-
Тобто можуть зараз ще відкрити?
-
Почекайте, слоти і до 19 можуть бути
-
Цікаво, що на сторінці консульства у фейсбуці анонсу і не було про сьогодні
-
Мені цікаво хтось взагалі зловив слоти окрім вівторка?
-
Ні, як і всі тут через сайт Читала тут групу і слідкувала за оновленнями на сторінці консульства
-
Що по вашому означає слово резидент, як це слово розуміє Канада ?
-
Саме так, а людина вигадала собі магію польського резиденства, ігноруючи статус громадянина України
-
краще відразу кулебі, місцеві консульства нічого не вирішують. Їм як 5-6 ефективних менеджерів сказали так вони і роблять.
-
Можливо проснуться
-
Ловили ботом?
-
група едмонтон
12 Jan 2024, 17:45
216946/447539
2 minutes ago