PR CUAET
-
Саме так, а людина вигадала собі магію польського резиденства, ігноруючи статус громадянина України
-
краще відразу кулебі, місцеві консульства нічого не вирішують. Їм як 5-6 ефективних менеджерів сказали так вони і роблять.
-
Можливо проснуться
-
Ловили ботом?
-
група едмонтон
-
В коментарях
-
Фейсбук месенджер
-
Где писать , в комментариях?
-
Імміграційний консультант все правильно зазначив, тільки не став розжовувати, що ніяких оверлапів не може існувати, бо ви зазначаєте тільки країну перебування, а не різні статуси по всьому світу
-
Може і так. Може ще на удачу . Невідомо як там та система працює
-
тому що вони ще позаминулого разу написали що не будуть анонсувати більше, і все буде кожного першого і третього вівторка. Але першого вівторка не було, і другого вівторка теж. :)
-
А ви, звісно, робіть на свій розсуд
-
Дякую, мені не треба. Якщо ви зараз легально перебуваєте у Польщі, то ви резидент Польщі і т.д
-
Ну, робіть, як вважаєте за потрібне. З огляду на те, що з 1 квітня на сайті IRCC зник лист, який рекомендувалося додати українцям в аплікацію щодо звільнення від оплати, і навіть вказано, що тим, хто отримав візу після 4 лютого, безкоштовного подання більше немає, я вирішила не ризикувати й подала на доньку в червні заявку з оплатою.
-
написатито вони написали . а робити то нічого не роблять
-
Я рівно в 6 була 5000 з чимось. Але вже давно зрозуміла , треба скептично дивитися , хто де що пише. В тих групах іноді таке запитають і понапишуть , на голову не налазить (( є люди , які не розуміють ну геть нічого! Може, людина переплутала, або не зрозуміла , або інше мала на увазі
-
Або не знаю
-
Скоріше за все в тій черзі набагато менше «реальних» людей, відкриті просто різні браузери і те, що люди просто заходять і перезаходять
-
Ознайомтесь будь-ласка як Канада ідентифікує residency status
-
Ось і мені цікаво. Один писав, що о 2 ночі був 8 тис . А потім о 10 зміг відкрити анкету .
12 Jan 2024, 17:45
216961/449364
3 minutes ago