PR CUAET
-
Скоріше за все в тій черзі набагато менше «реальних» людей, відкриті просто різні браузери і те, що люди просто заходять і перезаходять
-
Ознайомтесь будь-ласка як Канада ідентифікує residency status
-
Ось і мені цікаво. Один писав, що о 2 ночі був 8 тис . А потім о 10 зміг відкрити анкету .
-
Канада його розуміє як "мешканець Канади і тільки Канади". Він може бути тимчасовим, як ви зараз, якщо перебуваєте в країні, або постійним - як ті, хто вже офіційно набув цей статус
-
мої вітання що в вас слот є. 🤣 А в мене паспорт ще на 4 роки дійсний чим ще будемо мірятись? 🤣 Я просто за останні 4 рази в Едмонтоні точно можу сказати, що після 18: 30 нічого НЕ викладали! позаминулого разу було в 18:26 саме пізніше. І то, то була третя партія в той день в проміжку з 18:00 до 18:30.
-
Людина каже про оверлап, я вирішив запитати з якою країною? Він відповів Польща, ігноруючи Україна. Я вирішив поцікавитися, чому саме з Польщею?
-
так мова ж про Едмонтон, різні консульства різні черги.
-
Тоді ви програли, у вами ж вигаданій грі, бо мій до 2032. Єдине не зрозуміло для чого ви ведете не зрозумілу статистику маючи дійсний паспорт, але то ваше діло. Я поділилась своїм досвідом.
-
Пусто
-
Якась пасивна агресія, не розумію від чого. Дякую за ваше розжовування як ви кажете, але думаю людину задовільнила відповідь саме ліцензованого консультанта, який спокійно відповів що і як. Всього найкращого.
-
Не було нічого
-
Але на Торонто зараз висять дати Тому все ж таки відкривали слоти сьогодні
-
звісно думаю декілька тисяч людей 🤷♂️
-
Я ловила, не було
-
Ну ми або спілкуємось фактами і посиланням на канадські джерела від IRCC або будемо висловлювати особисту думку яка нічим не підкріплена. Я вам навів приклади як це трактує Канада, ви мені кажете особисту думку
-
так . нічого не було
-
А минулого вівторка хтось ловив?
-
Я до того що якщо вибрати іншу страну то вам відмовлять бо будете не елвджбл подаватись по цій програмі
-
Ось три версії теж питають
-
В Торонто з BC приймає заявки?
12 Jan 2024, 17:45
216978/430124
about a minute ago