PR CUAET
-
так . нічого не було
-
А минулого вівторка хтось ловив?
-
Я до того що якщо вибрати іншу страну то вам відмовлять бо будете не елвджбл подаватись по цій програмі
-
Ось три версії теж питають
-
В Торонто з BC приймає заявки?
-
Бо ви і є резидент
-
До речі оскільки по цій програмі можно подаватись тіль ки з канади то і статус тоді треба вибирати виключно резидент інакше відмовлять
-
Скорее всего так и есть, иммиграционный консультант ответил уже на этот вопрос(вся дискуссия была про один вопрос в анкете который звучит как “current country of residence”)
-
Ні, тільки основного апліканта, я розумію зо це моя помилка , але я писала на той же імеіл лист, і в кризову форму з проханням виправити і дзвонили в IRCC.. не знаю 🤷🏻♀️можливо треба їхати в service Canada ..?!
-
вы используете определения в рамкпх налогов. вот ниже residency по справочнику ircc. это всего лишь навсего страна, где живет человек. сегодня он живет в канаде - канада будет страной проживания. завтра он в сша, то его страной проживания станет сша Country of residence The country a person is living in. A person’s country of residence may be different from their country or countries of citizenship. www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship/helpcentre/glossary.html
-
Ви надавали інформацію про всіх депендантів в одному листі, коли надавали відповідь на портал 1?
-
Консультант надав саме те, що потрібно. Що далі мені треба, моя справа. Дякую за відповідь, думаю на цьому цей діалог можна закінчити.
-
Консультант тільки надав вам вірну відповідь, а вам для себе треба зрозуміти визначення "резидент"
-
Тому і не розумію що робити… 🤷🏻♀️
-
Вже робила .. тиша 🙄
-
Ця вся дискусія взагалі почалася з того, що люди радили вказувати дати ворк перміту і саме це плутало. Дякуючи відповіді консультанта, питань немає.
-
"умова фізично знаходитись на момент подачі" - це і є бути резидентом
-
Service Canada не допоможе. Надайте відповідь (зробіть reply) ще раз з інформацією про всіх депендантів з чоловіка листа про портал 1.
-
А яка різниця? Консульства України для громадян України.
-
Там не було умови бути резидентом, там умова фізично знаходитись на момент подачі. Якщо б вони так і написали, що бути резидентом, питань би не було.
12 Jan 2024, 17:45
216993/433031
3 minutes ago