PR CUAET
-
Доброго дня. Маю незвичне питання, але не знаю, як зробити? (дублюю питання в різних форумах, тут, дуже треба свіжий погляд на ситуацію. Зайшла в глухий кут). Маю досвід з минулого життя ☺ там в Україні працювала вчителем в школі, в перед школою працювала в технікумі. Там години, самі розумієте, специфічні. (18 годин ставка) . Але це ставка!!!! Тут маю показати, що це 40 годин. Як це зробити? Там, в Україні в бухгалтерії не розуміють, як це тут не знають, що вчителі по іншому працюють... Як бути. Прям в розпачі. Не зарахують мені ті бали, що додатково можу отримати. Без них ступор. Все. Приїхали. Підкажіть, може хто з таким стикався? Що робити в такій ситуації?
-
Доброго дня! Перепрошую, можливо вже було таке питання , але ж все ж таки, підкажіть , будь ласка, в full application є питання серед 9 кроків про минулі імміграції . Якщо не було іміграцій , все життя в Україні, а під час війни в Канаду через Польщу. Що треба вказувати ? Дякую заздалегідь
-
Дякую. Дітям стаді перміт швидко прийшов, за місяць. А ворк перміт свій я чекала місяців 5 десь. З літа ще, і тільки прийшов на минулому тижні.
-
Незвичне питання, але не знаю, як зробити? Маю досвід з минулого життя ☺ там в Україні працювала вчителем в школі, в перед школою працювала в технікумі. Там години, самі розумієте, специфічні. (18 годин ставка) . Але це ставка!!!! Тут маю показати, що це 40 годин. Як це зробити? Там, в Україні в бухгалтерії не розуміють, як це тут не знають, що вчителі по іншому працюють... Як бути. Прям в розпачі. Не зарахують мені ті бали, що додатково можу отримати. Без них ступор. Все. Приїхали. Підкажіть, може хто з таким стикався? Що робити в такій ситуації?
-
Сказали чекати 4-5 днів😉 Успіхів😉
-
Ок дякую.
-
Розумієте, я в особисті то вже в останню чергу написав. Я писав і відписував і коментував ті пости повідомлення що вони писала,запитував під відео в якому вони це розказували - результат- 0. Я вже тепер пишу куди попало тільки щоб хоч якось дали відповідь.
-
Привіт всім учасникам групи. Цікавить питання я думаю і не мене одного. Недавно було оголошено урядом Саскачевану що до SINP було додано ще 279 нових професій. Можливо хто знає де можна подивитися цей список професій ? Я вже запитував,писав в особисті повідомлення нашим українським,хваленим спецам-іміграційним агентам - відповіді 0. Ютюб канали розрекламували і всюди вони супер-пупер а толку 0. Можливо вони хоч тут є і прочитають. Я розумію ,багато роботи, зайнятість і.т.д. Ну але шановні за 3 тижні взагалі ніякої відповіді. Або займаєтесь своєю справою, або не триндіть на весь інтернет що ви помагаєте. Просто накипіло. Так все черепашачим ходом а тут елементарне питання і нічого. Як хочете гроші за пораду чи першу консультацію - то теж скажіть,але не мовчіть...
-
Привіт всім учасникам групи. Цікавить питання я думаю і не мене одного. Недавно було оголошено урядом Саскачевану що до SINP було додано ще 279 нових професій. Можливо хто знає де можна подивитися цей список професій ? Я вже запитував,писав в особисті повідомлення нашим українським,хваленим спецам-іміграційним агентам - відповіді 0. Ютюб канали розрекламували і всюди вони супер-пупер а толку 0. Можливо вони хоч тут є і прочитають. Я розумію ,багато роботи, зайнятість і.т.д. Ну але шановні за 3 тижні взагалі ніякої відповіді. Або займаєтесь своєю справою, або не триндіть на весь інтернет що ви помагаєте. Просто накипіло. Так все черепашачим ходом а тут елементарне питання і нічого. Як хочете гроші за пораду чи першу консультацію - то теж скажіть,але не мовчіть...
-
Не раніше середи чекайте
-
Доброго дня! Підкажіть контакт нотаріуса для завірення копій паспорту в Едмонтоні?
-
Здравствуйте. Возник вопрос: secondary éducation включает high school? Или только начиная с колледжа? У меня high school (как и у всех в Украине, наверно) формально была с 5 по 11 класс. Но поскольку система образования кардинально отличная от канадской, я не совсем понимаю, что они хотят услышать. Только колледж-универ или школу тоже? Вот в этом месте:
-
Добрий день. У нас двоє дітей, друга народилася вже в Канаді. Мову знаємо англійську, але хочемо жити в Квебеці і тому активно вивчаємо французьку. Через мову ми працювали в провінції Онтаріо, а треба було саме в Квебеці, зоб подаватися по якійсь іншій програмі. Чи є у нас шанси по гуманітарній програмі? Дякую.