PR CUAET
-
Здравствуйте. Возможно кто-то сталкивался с таким, подскажите пожалуйста 🙏 Wes делаю для иммиграции (Альберта). На данный момент у меня другая фамилия, регистрировалась в WES на ту фамилию что указана в дипломе (то есть на девичью) . Нужно ли загружать в WES перевод свидетельства о браке. Примут ли это на ПР. Возможно нужно было регистрироваться на настоящую фамилию? Или могу что-то исправить сейчас?
-
У вас ніякі строки не вийшли, чекати до 6 місяців.
-
У мене 136 днів
-
Доброго вечора. Потрібен переклад документів з чеської на англійську мову. Порадьте будь ласка перекладача.
-
Привіт) питання , хто знає або хто вже заповнював заявку, намагаюся по ютубу завчасно виписати всі відповіді на питання , щоб прискорити заповнення , я там не бачу питання про роботу ( тільки про ту, яка у по ноку підходить ) але друзям , які подаються с міграційним сказали , що цей пункт є, вся робота за останні 3 роки, підскажіть будь-ласка 🙏🏼
-
Я чекала 170днів
-
було місяць тому 92 дні потім 101, зараз не знаю... але в мене вже 121
-
103 я бачу.
-
Це мають на увазі терміни на оф сайті. Які зараз 103 дні. У людей 114 днів. По суті на 9 днів уже більше і я розумію хвилювання. Але дійсно розгляд проводиться рандомно і на практиці дійсно термін може бути до 6 міс.
-
Гуманитарная программа, подавалась сама: 16 ноября 23 - подача документов 17 декабря 23 - биометрия 8 января 24- approved in principle 12 апреля 24 - милитари запрос 28 мая 24 - приглашение на портал 24 июня 24 - eCorp Карты еще жду
-
Якщо ви змінювали роботу з тим самим Ноком то вказуєте тоді декількох роботодавців ( у нас наприклад було за 12 місяців 2 роботи)
-
Робота тільки по Ноку
-
Чи треба вказувати в work history всю історію робіт чи тільки ті роботи з яких я заразовую досвід?
-
You need to be an admin to do this.
-
/ban
-
У нас э одна Эліджибиті отримана в липні, подавалися 4 листопада - Онтаріо
-
Як ви її замовляли? Бо для мене це актуально
-
І в WES і в Апостилі треба реєструватися на теперішнє прізвище!
-
Я бачу все ж таки імітрекер дивлються)).
-
Добре дякую вам !
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago