PR CUAET
-
Добре дякую вам !
-
Можно к вам в личку написать?
-
Там ця секція починається з питання по якому ноку подаєтеся і потім данні компанії , зарплата , інший досвід не по Ноку не треба, тут відповідав раніше на це питання Остап !
-
Для номінації достатньо тієї роботи (робіт), на які ви опираєтеся для номінації
-
Цей ворк перміт можливо оформити самому чи повинна робити компанія?
-
Но уже давно зарегистрировала и оплатила все , и Апостиль уже даже отправил документы в ВЕС. Возможно ли как-то это исправить ? Или только все по новой делать, регистрироваться, на теперешнюю фамилию и тд ?🫣
-
Перевіряю анкету і бачу що написала “current country of residence- Ukraine” Приїжджала подаватись на піар, на той час не знала коли повернусь в Канаду, пройшло два місяці і я приїхала сюди на постійне проживання. Як бути в такому випадку? Заповнювати онлайн форму, дзвонити, куди бігти?😳
-
Всім привіт. Розумію що вже питали… але, чи можна продовжити ворк перміт зараз, якщо так, то який перевірений спосіб? Дякую
-
Вже якась інструкція як подаватися на CUFTA? Чи це був тільки анонс і потрібно чекати більш детальної інформації?
-
Не тільки дивимося, а ще і вносимо зміни, це наша аплікація, тому як раз я і внесла як тільки отримали😉😀
-
А коли ви надсилали додаткові документи, які запросили після еліджібіліті, ви надсилали їх новим імейлом чи у відповідь на запит?
-
Подскажите есть какие то строки по возврату денег в CRA? сразу начислили бенефиты после заполнения декларации, а теперь просят вернуть им
-
Привіт, хотіла запитати чи є хтось, хто займається допомогою зі слотами? Можете контактами поділитись, бо я вже з початку березня не можу спіймати раніше лютого 2026 Дякую
-
Да, эвалюация не равно перевод.
-
Обязательна ли эвалюация диплома если есть сертифицированный перевод?
-
Так, на загальних умовах
-
Вже запитали 😅 сорі )
-
Доброго вечору ще можливо продовжити WP ?
-
Дякую
-
Делайте все переводы в Украине в агентстве переводов. По имейлу.
12 Jan 2024, 17:45
217220/431676
9 minutes ago