PR CUAET
-
Доброго дня!Таке питання,якщо набирається достатньо годин як для фул тайм,але працюю не фул тайм,можливо подаватися по SWM?
-
Дякую! Бо мені казали, що треба тільки стади перміт, та не можна подавати із візітор . Дякую Вам !
-
Доброго дня. Ви оплачувати самостійно чи був якийсь запит на оплату біометрії?
-
Візітор рекорд. Малій 5 років
-
Ми платили 100$ за візу. Скажіть,як довго Ви чекали перміт? Я з вересня чекаю і все ніяк
-
Друзі. Маю таке питання до спільноти. Хто знає, які є вимоги для отримання PR у Квебеці, для українців, що мають тут родичів? Хто знає що це значить в данному випадку. Конкретно цікавить, чи потребують знання французскої мови? Чи є вже ті, хто подавався по цій програмі в Квебеці? (Скріншот з офіціного сайту іміграції Квебеку)
-
Можете написати імейл, куди писали листа?
-
я думав подаватися в той підрозділ, але там все ж таки більшість людей мають досвід за межами Квебеку, а мена цікавить конкретно Квебек. Але дякую за пораду.
-
В Україні вже не видають фізичні довідки про несудимість. Лише згенеровану через МВС, таку саму як ви отримаєте в будь-якій точці світу. Термін дії залежить від вашої програми, може бути 3, 6 місяців і тд. Якщо ви більше не вʼїзжатимете в цю країну більше ніж на 6 місяців то може зберігатись дійсною довідка безстрочно
-
Друзі. Маю таке питання до спільноти. Хто знає, які є вимоги для отримання PR у Квебеці, для українців, що мають тут родичів? Хто знає що це значить в данному випадку. (Скріншот з офіціного сайту іміграції Квебеку)
-
Дуже дуже вам дякую ❤️❤️❤️
-
Процедура завірення копії паспорта для отримання довідки про відсутність судимостей з Іспанії: Треба спочатку до нотаріуса будь-якого піти і завірити копію паспорта у нотаріуса. Потім ту завірену нотаріально копію відправляєте вже в консульство. В конверт вкладаєте: - нотаріально завірену копію паспорта; - Я ще вклала звичайну копію паспорта (вони цю копію як раз і завірили в кінці); - проплачуєте money order за консульську послугу - 4,60 CAD (перевірте чи актуальна ціна на сайті консульства) . - вкладаєте проплачений конверт зі зворотною адресою Xpress post Canada post. - листочок зі своїми даними: імʼя, прізвище, адреса, телефон, імейл; Це все відправляєте в іспанське консульство в торонто. Тут те ж саме що я описала тільки іспанською, там можете перевірити вартість консульської послуги для завірення та адресу на яку відправляти: www.exteriores.gob.es/Consulados/toronto/es/ServiciosConsulares/Paginas/index.aspx?scco=Canad%C3%A1&scd=280&scca=Legalizaci%C3%B3n+o+Apostilla.+Compulsa+y+Registro&scs=Compulsa+de+copia+de+documentos Як отримаєте завірену копію, далі відправляєте пакет документів в Іспанію для самої довідки.
-
Я брав Але ще неотримав