PR CUAET
-
В трекері після копр інформація не оновлюється, аплікацію на картки вже тільки в GCKEY можна відстежувати, мають бути два апдейти - final decision and card mailed
-
Я не знаю як займати чергу на післязавтра, чесно. Буде набагато більше людей і сайт буде лягати. Було б добре якщо б вони відключили сайт і включили о 10, тоді б реально було тільки з розрахунку фортуни А так люди будуть займати чергу ще завтра ввечері. Ті хто дойде до сайту раніше відкриття програми, їх викине знову в чергу через годину дві після їх черги. А чим ближче до 10ї тим більше буде черга.
-
Якщо людина живе і працює офіційно в Европі але приїхала подати аплікацію на PR і повернулась в Європу.. це означає що у неї подвійте резиденство - тимчасове в Канаді і тимчасове або постійне в Європі Мабуть так і треба писати в аплікації Якщо писати Канада то ми не даємо повністю достовірну інформацію про себе
-
Скаргу надіслано
-
Я думала все відправляти новим листом на той імейл, який вказаний в листі. Потім подивилася лист запит на свідоцтво про народження, яке в нас було перед елиджибл і там була та сама електронна адреса, а я його додавала через веб-форму, тож вирішила і відповідь на елиджибл лист відправити через веб форму, бо читала тут в чаті, що довго немає відповіді чи отримали вони документи. Потім були вагання стосовно а може все ж на імейл 😂 відправила і туди. Але десь через 10 отримала відповідь (яка зазвичай приходить коли додаєш через веб форму), що документи додані до справи.