PR CUAET
-
Я не знаю як займати чергу на післязавтра, чесно. Буде набагато більше людей і сайт буде лягати. Було б добре якщо б вони відключили сайт і включили о 10, тоді б реально було тільки з розрахунку фортуни А так люди будуть займати чергу ще завтра ввечері. Ті хто дойде до сайту раніше відкриття програми, їх викине знову в чергу через годину дві після їх черги. А чим ближче до 10ї тим більше буде черга.
-
Якщо людина живе і працює офіційно в Европі але приїхала подати аплікацію на PR і повернулась в Європу.. це означає що у неї подвійте резиденство - тимчасове в Канаді і тимчасове або постійне в Європі Мабуть так і треба писати в аплікації Якщо писати Канада то ми не даємо повністю достовірну інформацію про себе
-
Скаргу надіслано
-
Я думала все відправляти новим листом на той імейл, який вказаний в листі. Потім подивилася лист запит на свідоцтво про народження, яке в нас було перед елиджибл і там була та сама електронна адреса, а я його додавала через веб-форму, тож вирішила і відповідь на елиджибл лист відправити через веб форму, бо читала тут в чаті, що довго немає відповіді чи отримали вони документи. Потім були вагання стосовно а може все ж на імейл 😂 відправила і туди. Але десь через 10 отримала відповідь (яка зазвичай приходить коли додаєш через веб форму), що документи додані до справи.
-
В нас провінційна, не вистачало місця, написали в основній таблиці please see the attached. Прям після форми приклали таблицю, все було одним документом. Все прийняли, pr вже отримали. Але на тому додатковому листі писали зверху імʼя та фамілію, UCI та далі, як в формі пункт 8. Personal history і нижче табличка
-
Скаргу надіслано